Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ediție specială Fanatik SuperLiga, vineri, 26 mai! Horia Ivanovici, alături de invitații Denis Alibec, Louis Munteanu și Adrian Mazilu. În platou vor fi Mihai Stoichiță, Robert Niță și Alin Buzărin. Superpariuri cu ”SuperGigi”. Cum puteți vedea emisiunea

Fanatik SuperLiga, vineri, 26 mai: Horia Ivanovici vă pregătește o ediție specială în care tripleta de atac a Farului va oferi cele mai tari concluzii după câștigarea titlului.
25.05.2023 | 19:00
Editie speciala Fanatik SuperLiga vineri 26 mai Horia Ivanovici alaturi de invitatii Denis Alibec Louis Munteanu si Adrian Mazilu In platou vor fi Mihai Stoichita Robert Nita si Alin Buzarin Superpariuri cu SuperGigi Cum puteti vedea emisiunea
Fanatik SuperLiga, vineri, 26 mai: Horia Ivanovici vă pregătește o ediție specială în care tripleta de atac a Farului va fi descusută în amănunt după câștigarea titlului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță vineri, 26 mai, de la ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO! Horia Ivanovici vă invită ”Să facem show!” într-o ediție specială în care va avea printre invitați și trei campioni cu Farul.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 28, ora 10:30! Horia Ivanovici și invitații Denis Alibec, Louis Munteanu, Adrian Mazilu, Mihai Stoichiță, Robert Niță și Alin Buzărin vor diseca primul titlu de campioană al Farului

Așa cum v-ați obișnuit deja, FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 10:30, pe orice dispozitiv conectat la internet. Așa că e timpul ”Să facem show” cu cea mai tare emisiune de analiză sportivă din peisajul media românesc.

ADVERTISEMENT

Punctul de atracție al emisiunii va fi primul titlu din istoria Farului, mai ales că în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA vor fi vorbi cei trei jucători de atac ai lui Gică Hagi. Este vorba de Denis Alibec, Louis Munteanu și Adrian Mazilu. Vor curge întrebările pentru oamenii care au perforat porțile adverse și au avut o contribuție uriașă la succesul Farului. Pe lângă cei trei, Horia Ivanovici îi va mai avea ca invitați pe Mihai Stoichiță, Robert Niță și Alin Buzărin.

Pe lângă subiectul titlului câștigat de constănțeni, se va face o avancronică a partidelor din ultima etapă a play-off-ului, în care se va decide ocupanta locului 3, care va merge la barajul pentru cupele europene. CFR Cluj are un avans de două puncte față de Universitatea Craiova în această bătălie și va primi vizita noii campioane Farul, în timp ce oltenii joacă acasă cu Sepsi OSK, proaspăt câștigătoare a Cupei.

ADVERTISEMENT

Un alt punct de maxim interes al emisiunii FANATIK SUPERLIGA va fi reprezentat de analiza întâlnirii dintre FC U Craiova și FC Voluntari, formații care se vor întâlni în primul baraj pentru cupele europene. Totul va fi pigmentat cu intervenții telefonice ale altor oameni din fotbalul românesc care vor aprinde un weekend ce se anunță incendiar.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 28, ora 10:30! ”SuperGigi” vine cu cele mai tari ponturi la pariuri

Și pentru că e vineri, nu va lipsi de la FANATIK SUPERLIGA rubrica specială ”Superpariuri cu SuperGigi”, dedicată pariorilor. Gigi Stancu, coordonatorul Super Social de la SUPERBET, vine la emisiunea lui Horia Ivanovici și explică în amănunt aplicația Super Social de la SUPERBET, unde puteți găsi cele mai tari cote și cele mai bune ponturi. ”SuperGigi” prezintă, totodată, la FANATIK SUPERLIGA, cele mai interesante pariuri și predicții din platforma pe care sunt peste 800.000 de utilizatori.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din mass-media în România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți FANATIK SUPERLIGA oricând vreți voi!

Nu uitați: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare săptămână de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de Youtube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Horia Ivanovici vă invită ”Să facem show!” în zilele de luni, marți și vineri, în timp ce Ioana Cosma va face spectacol în fiecare miercuri și joi.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să puteți vedea FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschideți youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Căutați (scrieți în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dați click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel

Unde puteți urmări FANATIK SUPERLIGA

Așadar, în fiecare săptămână luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, dar și miercuri și joi în compania Ioanei Cosma, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok – puteți savura analiza etapei, dar nu numai!

ADVERTISEMENT