EDITORIAL ANDREI TRIFAN: Cât mai rezistă Contra să lucreze cu "Negoiţă om sucit"?

Cosmin Contra trebuie să plece de la Dinamo! Poate aşa va înţelege şi Ionuţ Negoiţă că nu e în regulă să îţi baţi joc de oameni la infinit.

Gigi Becali a cumpărat tot ce e mai bun în Liga 1 şi are o ofertă de 3.5 milioane de euro în stand-by pentru Coman şi Nedelcu de la Viitorul. CFR Cluj s-a întărit şi i l-a suflat pe Bokila lui Dinamo chiar de sub mustăţile canine. Viitorul, CS U şi Astra au făcut transferuri. Mai bune, mai rele, dar au făcut. Cei de la Iaşi au oficializat atâtea achiziţii că până şi Prunea a spus că acolo se spală bani!!!

Doar în lumea lui Ionuţ nu se mişcă nimic. I-a promis lui Contra că va băga bani pentru a se putea lupta la titlu cu şanse egale. Bine, e o vorbă din bătrâni: a promite e o nobleţe, a te ţine de cuvânt e o prostie... Cosmin a tot bătut apropouri. Că are clauze în contract, că ar fi bine să fie păstraţi Palic şi Dielna. Rezultatul? Palic a refuzat categoric prelungirea, iar Dielna e în negocieri avansate cu Craiova.

Cu Mutu plecat să-şi facă bronzul şi cu Dănciulescu mai docil ca Luţu şi Mache la un loc, Negoiţă e decis să facă reduceri de cheltuieli! Degeaba a câştigat Bratu titlul la Under 19 că şefuţul de la Rin vrea să scape de un chin: echipa secundă. Care mănâncă bani, evident!

„Groapa” stă pe un butoi cu pulbere. Contra a tras un ultim semnal de alarmă. “Pierdem timpul!” Aşa e, Guriţă! Noi, toţi, am pierdut timpul crezând că Negoiţă se va transforma din zgârcitul-chibzuit într-un investitor pe măsura aspiraţiilor lui Dinamo. Dacă vei accepta compromisul, te vei compromite! Rednic a plecat anul trecut din acelaşi motiv. E vremea să o faci şi tu, dacă nu vrei să te faci de râs!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969