Unde GREŞEŞTE Negoiţă cu Rotariu

Serialul şi-a consumat deja foarte multe episoade. Cîteva cu rating mare. Dorin Rotariu a semnat un contract de reprezentare cu Anamaria Prodan, soţia antrenorului stelist Laurenţiu Reghecampf....
01.05.2014 | 09:41
Unde GRESESTE Negoita cu Rotariu
ADVERTISEMENT

Serialul şi-a consumat deja foarte multe episoade. Cîteva cu rating mare. Dorin Rotariu a semnat un contract de reprezentare cu Anamaria Prodan, soţia antrenorului stelist Laurenţiu Reghecampf. Patronul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, s-a arătat surprins în prima fază (dacă vă mai amintiţi, doar uşor deranjat), declarînd că fiecare e liber să decidă.

Peste mai puţin de două zile, aţîţat de suporterii care au luat foc, Negoiţă şi şeful Anghelache l-au băgat pe copil în şedinţă, l-au luat din plin antrenament de la Săftica şi l-au pus să înregistreze ceva „de bine” pentru site-ul oficial. Dorin spunea că a greşit, că va rupe contractul cu impresarul, că suporterii trebuie să creadă în el. Era într-o duminică. Peste alte vreo două zile, părţile au constatat că e ceva mai greu să se rupă contractul cu noul impresar, pentru că ar trebui plătite daune de vreo juma’ de milion de euro. La ditamai cărămida de bani s-a blocat totul. Parcă s-a trecut încet-încet în uitare, au venit alte mici „episoade” ale serialului, dar priza la public n-a mai fost la fel de mare. Pînă zilele trecute, cînd o poză, în care Dorin, aflat în timpul său liber, apărea la un eveniment monden alături de mama sa Dorina, de impresara sa Anamaria Prodan, a dat foc la valiza alb-roşie.

ADVERTISEMENT

Fanii au explodat. S-a trecut repede de la nevinovatul „leşinatule” la ameninţări cu moartea! Nişte nebuni! Toată lumea şi-a dat cu părerea despre „cazul Rotariu”. Stoican, antrenorul său, a fost singurul care nu l-a considerat „un caz”. În rest, jucătorul a fost pus la zid de toată suflarea alb-roşie. Cea mai neinspirată declaraţie i-a aparţinut chiar patronului. L-a tras de urechi pe copil, i-a făcut educaţie de parcă acesta n-ar avea părinţi, i-a demonstrat, cu „exemple”, toată recunoştinţa pe care Dorin trebuie s-o arate clubului Dinamo. Cuvintele lui Negoiţă păreau mai degrabă ale unui fan din PCH decît ale unui patron pentru care diplomaţia este chiar o calitate, spun cei care-l cunosc. Negoiţă a căzut în plasa fanaticilor din tribună. „Cu sau fără Dorin Rotariu, Dinamo merge mai departe”, a conchis şeful „cîinilor”. Adevărat, dar…

Poate Ionuţ Negoiţă ar fi fost mai inspirat dacă şi-ar fi amintit că Dorin Rotariu a ales să plece de la Vaslui pentru a semna cu Dinamo, lăsîndu-l în Moldova pe unchiul său, Iosif, secund al „galben-verzilor”, dat afară ulterior deoarece nu a reuşit să-şi convingă nepotul să semneze cu Porumboiu! Acelaşi Porumboiu care plînge şi acum după jucător. Poate Ionuţ Negoiţă ar fi fost mai abil şi-şi amintea şi golurile pe care Dorin le-a marcat în poarta Stelei, primul dintre ele sărbătorit alături de mama sa la marginea unei tribune de pe Arena. Poate Ionuţ Negoiţă făcea bine dacă aprecia caracterul fotbalistului său. Eu cred că Dorin Rotariu e mai dinamovist decît mulţi dintre cei care-şi dau cu părerea despre el.

ADVERTISEMENT