ADVERTISEMENT
Editoriale

Editorial Daniel Șendre. “Asta merită fotbalul românesc, asta are! La revedere, Ionuț” 

Autor: Daniel Şendre | 18.04.2018 | 20:10
Editorial Daniel Șendre.
Mesajul lui Daniel Sendre dupa alegerile FRF in care votantii l-au ales pe Razvan Burleanu: "La revedere, Ionut!"

Editorialistul FANATIK.RO, Daniel Șendre, scrie despre alegerile pierdute miercuri de Generația de Aur, lucru pe care l-a anticipat imediat după ce reprezentantul lor și-a anunțat candidatura, în luna februarie. “Va fi sfâșiat între timp”. 

ADVERTISEMENT

După ce și-a terminat turul prin țară, prima concluzie a lui Ionuț Lupescu a fost asta: “Știam că suntem iubiți, dar nu chiar atât de mult. Sunt impresionat”

Din păcate, unul dintre cei mai de seamă reprezentanți ai Generației de Aur a aflat astăzi, încă o dată, probabil, că face parte dintr-un neam aparte. Unul ipocrit, care iubește condiționat și trădează constant.

L-au întâmpinat cu “bine ai revenit acasă”, l-au încurajat în demersul lui, s-au fotografiat cu el, dar de votat au votat cu diletanții care îi detestă pe toți cei din Generația de Aur, nu doar pe el. Să ne reamintim doar ura din discursurile oficialilor FRF atunci când vorbesc despre Gică Popescu, Prunea sau Hagi.

ADVERTISEMENT

Ultimul a anunțat deja că va pleca din țară, Lupescu cred că o va face și el.

“Eu cred că a fost o datorie a mea să încerc să dezvoltăm împreună fotbalul românesc. Felicitări câștigătorului acestor alegeri și sper că veți reuși împreună cu el acest lucru” 

Elegant și fair-play Kaizerul, până la capăt

La revedere Ionuț și rărește-ți drumurile acasă, ăsta e sfatul meu pentru tine! Lasă-i pe îmbuibații de la AJF-uri să se spele pe cap cu cei pe care i-au votat, încă o dată. Locul tău e lângă profesioniști ca Alex Ferguson, nu printre impostori ca Bodescu, Paraschiv sau Vișan.

Deși susțin că l-au dezvoltat, atmosfera creată de oamenii ăștia în fotbal mi se pare irespirabilă. Burleanu n-a atacat doar nume mari ale acestui sport, făcându-i șomeri, nepricepuți sau corupți, dar i-a jignit până și pe cei de la UEFA, pe care i-a acuzat că mint pentru Lupescu. Asta merită fotbalul românesc, asta are, cum spuneam! Vorbe goale, necalificări, nepricepere, aroganță și dispreț. 168 de voturi pentru dezastru, față de numai 78 pentru speranță. Ăsta e neamul românesc!

ADVERTISEMENT

Asta scriam la început de februarie, imediat după ce Lupescu își anunțase candidatura, dar la ceva timp, deja, după primele atacuri lansate împotriva lui.

“Nu, Lupescu n-a renunţat la postul şi privilegiile pe care le avea pentru a risca să intre în puşcărie, ci pentru că îşi doreşte într-adevăr să facă ceva pentru fotbalul din România! O mare eroare, bine-nţeles, pentru că va fi sfâşiat între timp.”

ADVERTISEMENT

Ăștia sunt reprezentanții din fotbal ai neamului lui, împreună sunt mulți, nu doar 12! Și au dreptate: “Nu a fost un fleac, dar te-au ciuruit”.  

La revedere, Ionuț! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!