Sport

Editorial Horia Ivanovici: „Nicușor Bancu, nu mai ești căpitan, ești o rușine de căpitan!”

Directorul FANATIK, înmărmurit: „In-cre-di-bil! Eu nu am mai văzut așa ceva la un asemenea nivel pe un teren de fotbal...” Bancu, în istoria neagră a Universității Craiova!
12.05.2022 | 23:52
Editorial Horia Ivanovici Nicusor Bancu nu mai esti capitan esti o rusine de capitan
Horia Ivanovici e nemilos cu Nicușor Bancu după gestul incalificabil din semifinala Cupei României. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bancu’ cu Bancu, cel mai nașpa din ultimii ani fotbalistici ai Universității Craiova… Fiindcă mai șocant decât eliminarea oltenilor din semifinalele Cupei României a fost gestul incredibil al lui Nicușor Bancu, mârlanul care nu mai merită niciodată să fie căpitanul acestei echipe!

Horia Ivanovici, nemilos cu Nicușor Bancu după gestul incalificabil din semifinala Cupei României: „Du-te în vestiar și cere-le scuze colegilor tăi că le-ai omorât speranța…”

Tu, tocmai tu, căpitanul, să-ți abandonezi corabia într-un astfel de mod lamentabil, în minutul 86, când mai sunt speranțe, este ceva ce nu am mai văzut la un asemenea nivel pe un teren de fotbal… Pur și simplu, nu-mi aduc aminte!

ADVERTISEMENT

Pot să înțeleg frustrarea, neputința, nervii, faptul că nu te dă afară inteligența din casă dacă te lași provocat ca un amator în anul de grație 2022… Empatizez cu faptul că în subconștient te chinuia gândul că este iarăși un an pierdut, agonia amară a eșecului… Pricep că e dureros, Bancule! Dar ce nu pot să înțeleg niciodată este că ai ales (de unul singur!!) să abandonezi lupta, să cedezi, să dai semnalul unei retrageri rușinoase când încă nu era totul pierdut…

Discursul tău de aseară a sunat cam așa: „M-am săturat să fim proștii proștilor! M-am săturat să ratăm obiectiv după obiectiv… Vă las și plec naibii la cabină, că oricum nu mai am nimic de câștigat aici…”

ADVERTISEMENT

Doar lașii fac asta, Bancule, în niciun caz bărbații! În niciun caz căpitanii! Du-te în vestiar și cere-le scuze colegilor tăi că le-ai omorât speranța…

Nicușor Bancu, un imatur ajuns din greșeală căpitanul unei legende!

Mie mi-e rușine, măi băiete, de rușinea ta! Oricâte goluri vei da, oricâte curse nebune vei mai face, acest gest jenant te va urmări probabil toată viața. Crede-mă! Slavă Domnului că nu ai avut un bolovan în locul mingii pe care ai aruncat-o fix ca… pe un bolovan în capul colegului tău, vinovat doar că prestează aceeași muncă precum a ta.

ADVERTISEMENT

Meriți multe, multe etape de suspendare și oricum ar fi prea puțin… Oi fi tu fotbalist Bancule, dar aseară te-ai comportat ca un imatur ajuns din greșeală căpitanul unei legende!

Esteee, să vină Mykonosul

Dar cum e căpitanul, așa este și echipa! Vede o țară întreagă, nu mai e vreun secret… O adunătură de răsfățați talentați, mironosițe cu ifose, niște indisciplinați, unii – aroganți, care nu sunt în stare să joace și să câștige măcar un meci decisiv în viața lor. Unul singur, nu mai multe… UNUL!

ADVERTISEMENT

Doar pretenții, bășini de vedete și neapărat salarii grase și condiții de Champions League. Se știe, în Bănie e dolce vita! Tocmai asta este adevărata problemă… Cei mai mari fotbaliști din România, care n-au câștigat nimic important în viața lor! Locul vostru e în Metavers, muică, nu în viața reală. Acolo veți fi mereu campioni!

Dar nu-i bai, viața e ca prazul, lungăăă…

Mihai Rotaru, generos din fire și adeptul mângîierilor pe creștet, face deja plinul avionului privat cu destinația Mykonos. Așa, ca între amici, îți dau gratuit un pont patroane: Bodrumu-i la modă! Vine vara și băieții trebuie să simtă că sunt o mare familie alb-albastră… De looseri!!


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 1,60 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT