Sport

Editorial Răzvan Ioan Boanchiș: Să facă domnul Dan Șucu niște scaune rigide pentru meciurile soporifice ale echipei naționale!

Editorialistul FANATIK Răzvan Ioan Boanchiș a caracterizat în stilul caracteristic jocul echipei naționale a României, care l-a „adormit” chiar și pe Ion Țiriac.
28.03.2023 | 11:40
Editorial Razvan Ioan Boanchis Sa faca domnul Dan Sucu niste scaune rigide pentru meciurile soporifice ale echipei nationale
Editorial Răzvan Ioan Boanchiș: Să facă domnul Dan Șucu niște scaune rigide pentru meciurile soporifice ale echipei naționale! FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Țiriac a procedat excelent și nu o pun seama vârstei. Omul a adormit uitându-se la meciul cu Andorra. Domnul Șucu, patronul Rapidului, ar da lovitura dacă ar face niște canapele rigide sau niște scaune tari și ar scrie pe marfă „pentru românii care mai au răbdare să vadă la televizor meciurile echipei naționale de fotbal”.

Răzvan Ioan Boanchiș, ironic cu echipa națională a României: „Partidele ar trebui programate în deschiderea desenelor animate”

Ce face UEFA, cu programarea partidelor echipei naționale de trosbal la 21:45, este un abuz. Defilările astea de fotbalagii în sutiene (da, au bustiere pe sub tricouri, dar chestia asta se întâmplă peste tot în lume, deja ține de globalizare și progresism) ar trebui difuzate cel târziu la ora 17:00, în deschiderea desenelor animate.

ADVERTISEMENT

Cât despre întâlnirea cu Belarus, mă interesează doar observația lui Alin Buzărin. A scris că presa noastră n-a sesizat că antrenorul oaspeților, Kondratiev, este un fotbalist internațional sovietic, campion al URSS.

A jucat în ambele meciuri ale sfertului de finală Dinamo București – Dinamo Minsk. Ai noștri s-au calificat în semifinalele CCE. Cu Liverpool, care a luat și CCE în acel an.

ADVERTISEMENT

Scăzând întâmplarea nefericită 17 Nentori, din 1986 (când se făcea trecerea de la echipa din semifinala CCE 1983-1984 spre echipa care a jucat semifinala de Cupa Cupelor din 1989 – 1990), Dinamo a fost eliminată în anii ’80 de viitoare câștigătoare ale respectivelor competiții.

Adică Goteborg, Liverpool, Malines. Iar în finala Cupei Cupelor din ’90 s-au întâlnit Sampdoria și Anderlecht, care eliminaseră Dinamo în sferturi (1989) și în semifinale (1990). Dacă ar fi avut parte de trageri la sorți norocoase, poate ar fi prins și Dinamo măcar o finală.

ADVERTISEMENT

„’Săptămână Altfel’ nu e doar la școală. E și când joaca naționala de trosbal”

Despre Steaua ce să amintesc? O finală câștigată și o finală pierdută de CCE. Plus încă o semifinală, cu Benfica, despre care nu amintește nimeni. Plus consecințele victoriei din 1986 – Supercupa cu Dinamo Kiev, finala intercontinentală cu River Plate.

N-am uitat de semifinala de Cupa UEFA a Craiovei, de meciurile Sportului Studențesc cu Inter Milano, Brondby și Verona, de sfertul de Cupa UEFA al Victoriei București, de Otelul Galați – Juventus Torino 1-0.

ADVERTISEMENT

De la asemenea înălțimi cădeau echipele noastre în anii ’80. Există și prăbușiri mărețe. Pentru meciul cu Belarus reiau mesajul: domnule Șucu, faceți niste canapele și scaune țepene! „Săptămână Altfel” nu e doar la școală. E și când joacă naționala de trosbal.


  • 1,60 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „România marchează peste 1,5 goluri” la meciul România – Belarus

ADVERTISEMENT
Tags: