News

Editura Curtea Veche i-a dat replica Danei Budeanu. De ce a renunțat creatoarea de modă să le mai cumpere cărțile

10.05.2021 | 23:11
Editura Curtea Veche ia dat replica Danei Budeanu De ce a renuntat creatoarea de moda sa le mai cumpere cartile
ADVERTISEMENT

Editura Curtea Veche i-a dat replica Danei Budeanu. Creatoarea de modă a renunțat să le mai cumpere cărțile după ce au decis să susțină campania de vaccinare.

Curtea Veche Publishing a anunțai că toți cei vaccinați vor primi o carte. Reprezentații editurii au precizat că astfel lumea se va redeschide, prin cărți și vaccinare.

ADVERTISEMENT

În urma acestui anunț, Dana Budeanu a afirmat că nu va mai cumpăra nicio carte de la ei. Răspunsul i-a fost dat rapid, în același stil abordat de controversata creatoare de modă.

Editura Curtea Veche i-a dat replica Danei Budeanu. De ce a renunțat creatoarea de modă să le mai cumpere cărțile

„Mergi cu dovada vaccinării în orice Diverta din București și primești una din cele trei categorii de cărți: ficțiune, non ficțiune și cărți pentru copii,” este mesajul de la care a plecat disputa. În urma acestuia, Dana Budeanu a afirmat că nu va mai achiziționa nicio carte a respectivei edituri și nici din acel magazin.

ADVERTISEMENT

În stilul caracteristic, creatoarea de modă a făcut anunțul pe Instagram: „Nu mai cumpăr în viața mea nicio carte editată de Curtea Veche și nimic de la Diverta! Fătălăilor! Marș!”

Răspunsul editurii a venit rapid și asemănător celor cu care ne-a obișnuit Dana Budeanu. Reprezentanții acesteia au precizat că regretă pierderea unui client, dar continuarea mesajului i-a dat de gol.

ADVERTISEMENT

Aceștia au ironizat atitudinea creatoarei de modă: „Ne pare rău că am pierdut un cititor. De fiecare dată când unul dintre voi pleacă din comunitate, o luăm foarte în serios. @danajustlove (și orice alt membru care pleacă cu ea), o să ne lipsiți”.

„Pentru ăștia care rămân: nu uitați, fătălăilor și amețitelor, că persoanele vaccinate între 7 – 16 cu prima doză pot mergeîn orice magazin Diverta din București să-și aleagă o carte mocangeală. Avem trei categorii de cărți: ficțiune, non-ficțiune și cărți pentru copii”, au adăugat, într-o postare pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Puteți alege doar categoriile, nu și cărțile. Campania se desfășoară de mâine, marți, 11 mai, până duminică, 16 mai. Nu mai puteți veni la mocangeală după. Marș la Diverta!”

ADVERTISEMENT