Sport

Tur de forță pentru Edjouma! A jucat ultimul meci pentru FC Botoșani, de vineri intră în programul FCSB-ului

După ce va bifa ultimul meci pentru FC Botoșani, Malcom Edjouma va intra direct în programul FCSB-ului și are șanse mari să evolueze titular în etapa următoare, cu Chindia Târgoviște.
10.02.2022 | 14:26
Tur de forta pentru Edjouma A jucat ultimul meci pentru FC Botosani de vineri intra in programul FCSBului
ADVERTISEMENT

Transferat de Gigi Becali la FCSB în schimbul a 330.000 de euro, Malcom Edjouma va avea parte de un adevărat tur de forță în zilele următoare. Ultima apariție în tricoul formației moldovene va fi urmată imediat de sosirea la Berceni și intrarea în programul roș-abaștrilor.

Malcom Edjouma joacă ultimul meci pentru FC Botoșani, apoi merge la FCSB

Joi, 10 februarie, de la ora 17:00, FC Botoșani va merge la Craiova pentru duelul cu FC U, iar în cazul unei victorii va urca pe poziția a treia în clasamentul Casa Pariurilor Liga 1, la un punct în fața celor de la FC Voluntari, care nu au reușit să obțină decât un rezultat de egalitate, scor 0-0,cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Un motiv în plus pentru Marius Croitoru să apeleze încă din primul minut la mijlocașul francez. Ulterior, acesta își va lua rămas bun și va merge sub comanda lui Toni Petrea la FCSB, cu șanse mari să se regăsească în formula de start pentru meciul cu Chindia, programat duminică, 13 februarie, la 19:55, pe Arena Națională.

Problema noastră se rezolvă cu Edjouma, care va lumina jocul și va da o siguranță echipei. Noi nu avem acea mare siguranță, avem jucători talentați. E haos”, spunea Gigi Becali zilele trecute, la Digi Sport, nerăbdător să-l vadă pe Edjouma evoluând pentru echipa sa.

ADVERTISEMENT

Nu-l sperie criticile patronului: „Sunt gata de orice”

Chiar dacă finanțatorul roș-albaștrilor are obiceiul de a-și critica public jucătorii când evoluțiile lor nu sunt cele așteptate, Malcom Edjouma nu are motive de îngrijorare. Într-un interviu acordat recent, acesta îi asigură pe fani că e pregătit să îmbrace tricoul roș-albastru.

Știu obiceiurile de la FCSB, dar asta nu înseamnă că va fi presiune mai mare pe mine. Știu unde am venit, eu sunt gata de orice, știu ce calități am.

ADVERTISEMENT

Știu despre criticile patronului, dar nu îmi fac griji. E frumos ce a spus patronul despre mine, mă motivează”, a dezvăluit mijlocașul de 25 de ani.

Denis Haruț, sfaturi pentru Edjouma: „Are niște calități cum rar întâlnești în campionatul României”

Trimis înapoi la Botoșani ca monedă de schimb, Denis Haruț are numai cuvinte de laudă la adresa lui Edjouma, dar avertizează: trebuie să muncească enorm și să-și pună cât mai repede în valoare calitățile pentru a face față noii provocări.

ADVERTISEMENT

Nu am discutat foarte mult cu el pentru că nu am foarte mult timp. O să îi dau câteva sfaturi dacă o să mă întrebe și sper să îl ajute. Eu cred că e destul de matur și el să știe că trebuie să meargă acolo să munceacă și să joace la fel ca la Botoșani.

A jucat foarte bine, are niște calități cum rar întâlnești în campionatul României și asta l-a propulsat în atenția FCSB. Se vede că are valoare și cred că o va demonstra cu vârf și îndesat.

Nu știu dacă o să aibă răbdare cu el. Când intră pe teren trebuie să fie 100% și să arate pentru ce a fost transferat”, a declarat fundașul de 22 de ani, în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 4 goluri și 4 pase decisive a reușit Edjouma în actuala stagiune
  • 330.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul său de la FC Botoșani
  • 500.000 de euro este cota de piață a mijlocașului francez, conform transfermarkt.com

(P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 2,70 este cota pentru „X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT