Sport

Malcom Edjouma, nervos după ultimul meci jucat pentru FC Botoșani: „Întreabă-mă de meci, nu de FCSB!”

Malcom Edjouma a fost supărat la finalul ultimului său meci jucat pentru Botoșani, moldovenii pierzând confruntarea cu FC U Craiova 1948, scor 2-3.
10.02.2022 | 19:30
Malcom Edjouma nervos dupa ultimul meci jucat pentru FC Botosani Intreabama de meci nu de FCSB
ADVERTISEMENT

Noul mijlocaș al FCSB-ului a fost deranjat de întrebările primite din partea reporterului, spunându-i să nu mai abordeze subiectul FCSB, ci să se rezume la meciul cu oltenii.

Ilie Dumitrescu a comentat prestația lui Edjouma și crede că va fi o diferență de exprimare în teren a francezului odată cu venirea la vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma, nervos după ultimul meci jucat pentru FC Botoșani

Malcom Edjouma a fost nervos la finalul meciului dintre FC Botoșani și FC U Craiova, de altfel ultimul său meci în tricoul moldovenilor, pe care trupa lui Marius Croitoru l-a pierdut în deplasarea din Oltenia.

Edjouma s-a supărat pe reporter, care a încercat să afle mai multe impresii ale francezului după transferul la FCSB, însă acesta i-a transmis în mai multe rânduri că vrea să vorbească doar despre meciul cu FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

Reporter – Ai dat o pasă fabuloasă, dar ai greșit și la primul gol. Simți o presiune în plus, pentru că la FCSB se taxează mai dur greșelile?

Edjouma – Despre primul gol vorbești? Și nu vreau să vorbesc despre FCSB, vorbesc doar despre meciul acesta.

ADVERTISEMENT

Reporter – Nu am cum să evit subiectul FCSB. Cum te simți știind că de mâine ești jucătorul lor?

Edjouma – De ce nu mă întrebi despre meciul de azi? Nu m-ai întrebat nimic despre meciul de azi.

ADVERTISEMENT

„Am jucat bine, am avut ocazii, dar de mâine trebuie să ne pregătim mult mai bine pentru a reuși să facem puncte în continuare”, a spus Malcom Edjouma despre ultimul său la FC Botoșani.

„La FCSB, lucrurile se vor schimba!”

Ilie Dumitrescu a vorbit despre venirea lui Malcom Edjouma la FCSB și l-a avertizat că lucrurile se vor schimba în ceea ce privește poziția sa din teren și sarcinile pe care le va avea:

„Edjouma e un fotbalist cu personalitate, foarte bun mai ales pe fază ofensivă, dar la FCSB lucrurile se vor schimba”.

„Este vorba și despre cadrul din care faci parte, la Botoșani are mult mai multă libertate în joc”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

„Sper să nu intre în morișca analizei domnului Becali, dar noi îl așteptăm înapoi oricând. Dar el e  un fotbalist bun, a jucat ultimul său meci aici, nici nu a vrut să se accidenteze”, a spus și Valeriu Iftime.

  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Malcom Edjouma, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT