Life

Eduard Dragu, pianistul cu autism de la Românii au Talent, umilit după participarea la emisiune: ”M-a scuipat de două ori”

Eduard Dragu de la Românii au talent, batjocorit după apariția la Pro TV. Adolescentul a fost diagnosticat cu autism la 1 an.
16.05.2023 | 10:06
Eduard Dragu pianistul cu autism de la Romanii au Talent umilit dupa participarea la emisiune Ma scuipat de doua ori
Eduard Dragu de la Românii au talent, batjocorit după apariția la Pro TV. Adolescentul a fost diagnosticat cu autism la 1 an. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Pianistul cu autism care a urcat pe scena show-ului de talent prezentat de Smiley și Pavel Bartoș, a fost umilit după participarea la emisiunea de la Pro TV. Fostul finalist a mărturisit că a fost scuipat de două ori de un copil.

Eduard Dragu de la Românii au talent, batjocorit după apariția la Pro TV. Adolescentul a fost diagnosticat cu autism la 1 an

Eduard Dragu de la Românii au talent a povestit că a fost batjocorit după apariția la Pro TV. Adolescentul de 18 ani a fost diagnosticat cu autism pe când avea numai 1 an, boala făcându-l să fie victima bullying-ului.

ADVERTISEMENT

Fostul participant este mândru că a ajuns departe în show-ul de talente, doar că, din păcate, au fost și persoane care l-au denigrat. Tânărul care a impresionat cu cântecele sale la pian a fost scuipat de un alt copil.

„Mama nu a vrut ca eu să fiu expus. Un copil m-a oprit să mă felicite, iar altul m-a scuipat de două ori. M-am gândit că sunt și oameni răi care vor vorbi urât de mine, dar eu am vrut să vin pentru a fi lăudat de oamenii buni.

ADVERTISEMENT

Sunt fericit că am luat decizia asta. E foarte greu să înveți o piesă foarte grea. După Românii au talent oamenii au început să mă iubească și să mă aprecieze și mai mult.

Mi-a zis doamna șoferiță de pe autobuz că sunt foarte bun și talentat și că se bucură pentru mine”, a declarat Eduard Dragu pentru publicația click.ro. Fostul finalist i-a impresionat pe oameni cu talentul său.

ADVERTISEMENT

Eduard Dragu de la Românii au talent și-a depășit condiția

Eduard Dragu a luat singur decizia de a participa la Românii au talent. Fostul finalist a vrut să-și depășească condiția și să demonstreze că se poate ajunge departe chiar dacă suferă de o boală. A vrut o experiență similară cu cea a surorii sale.

Mai exact, sora fostului concurent de la Pro TV, Alexa Dragu, a participat în trecut la Vocea României. Tânăra din Bistrița a ajuns, de asemenea, până în semifinala show-ului. A făcut parte din echipa artistei Irina Rimes.

ADVERTISEMENT

„Parcursul lui frumos până în finală nu ar fi fost posibil fără echipa minunată de oameni care lucrează la Românii au talent, care l-au tratat cu respect, înțelegere, calm și încredere, de la garderobă la producători, cameramani.

Cu toții l-au făcut să se simtă respectat și apreciat. Mai departe, magia ați făcut-o voi, cei de acasă, care l-ați votat”, a scris mama celor doi tineri, Ana Dragu, pe contul de Facebook, scrie bistriteanul.ro.

ADVERTISEMENT