Evenimentul zilei

Eduard Irimia, încântat de victoria lui Benny Adegbuyi: ”L-a scos la pensie pe Badr Hari”. Video

20.12.2020 | 11:56
Eduard Irimia incantat de victoria lui Benny Adegbuyi La scos la pensie pe Badr Hari Video
ADVERTISEMENT

Promotorul de galei K1, Eduard Irimia, s-a arătat încântat de victoria lui Benny Adegbuyi în fața lui Badr Hari și consideră că marocanul nu va mai reveni în ring.

Românul l-a învins prin KO pe sportivul olandezo-marocan în runda a treia a main event-ului GLORY 76, care s-a desfășurat la Rotterdam.

ADVERTISEMENT

Adegbuyi a scris istorie în Glory, devenind primul luptător care reușește să-i administreze un KO lui Badr Hari, după ce inițial suferise un knockdown din partea legendarului luptător.

Victoria lui Benny Adegbuyi, comentată de Eduard Irimia

”Îl felicit din tot sufletul pe Benny, deoarece este de apreciat modul în care a reuşit să revină la controlul meciului după ce fusese trimis la podea de Badr, iar apoi numărat. Benny a făcut meciul vieții sale şi merită felicitat”, a declarat Eduard Irimia după victoria lui Benny Adegbuyi.

ADVERTISEMENT

”Dar totuşi consider că acest rezultat este o lovitură dură pentru Glory, deoarece aproape sigur această promoție l-a pierdut pe Badr, cel care avea un important bazin de fani. Nu cred că Badr o să mai revină în ring, iar acest meci a fost meciul lui de pensionare”, a spus promotorul pentru prosport.ro.

”Este clar că Badr nu se mai poate ridica la forma lui de acum 10 ani şi luptă din ce în ce mai prost. Aseară nu ştia cum să fugă mai repede la vestiare după umilința luată de la Benny. Încă o dată îl felicit pe Benny. Însă nu ştiu cât de interesată este Glory acum pentru un meci între doi colegi de sală.

ADVERTISEMENT

Nu știu câtă audiență ar putea să aducă un meci Rico-Benny față de un meci Rico-Badr. Eu dacă m-aş afla în locul lui Benny aş căuta o revanșă cu Ben Saddik. Nu trebuie forțat un meci cu Rico, că nu este acum ok. Este cam aiurea o luptă între doi colegi de antrenament şi de sală”, a continuat Irimia.

Mesajul lui Irimia pentru Daniel Ghiță

”Înainte de meciul de aseară nu am crezut că Benny o să îl bată pe Badr, dar cum l-am văzut pe Badr că luptă mi-am dat seama că nu este în apele lui şi nu este uşor în acest sport de contact să intri în ring după ce ai avut Covid. Nu este corect să comparați nici meciul de acum mai bine de 10 ani dintre Schilt și Ghiță.

ADVERTISEMENT

Ambii sportivi erau atunci în formă maximă, iar acum Badr nu mai este Badr. Dar chiar şi aşa trebuie să apreciem performanța lui Benny. Însă el va mai avea o problemă în plus. Vedeți că cei din Glory l-au luat pe Raul Cătinaş, iar băiatul ăsta al nostru este un bun luptător. Benny va avea mari probleme cu Cătinaş în ring”, a afirmat promotorul.

În final, Eduard Irimia s-a referit și la divergențele pe care le-au avut de-alungul timpului Adegbuyi și Daniel Ghiță și i-a transmis fostului luptător care ar trebui să-l felicite pe Benny pentru performanța reușită în lupta cu Badr Hari. La scurt timp după meciul de aseară, Ghiță a adus acuzații grave la adresa lui Adegbuyi.

”Este corect ca Daniel Ghiță să iasă acum şi să îl felicite pe Benny. Aşa este frumos. Aseară Benny a bătut un mare campion şi nu îi mai poți reproşa că nu a bătut la viața lui sportivi de top. Ghiță trebuie să îl felicite pe Benny”, a comentat Irimia.

ADVERTISEMENT