News

Eduard Irimia l-a descoperit pe românul din Creed 2, acum caută noi talente. Cine poate fi noul Florian Munteanu

29.05.2019 | 15:39
Eduard Irimia la descoperit pe romanul din Creed 2 acum cauta noi talente Cine poate fi noul Florian Munteanu
Eduard Irimia alături de actorul Florian Munteanu

Promoterul Eduard Irimia s-a implicat într-un nou proiect ambiţios, la nivel global, alături de Nora Seroussi, s-a anunţat într-un comunicat de presă. Irimia l-a descoperit recent pe Florian Munteanu, cel care a avut un rol important în filmul Creed 2, iar acum caută noi talente.

Cine poate noul Florian Munteanu

Show-ul de televiune care va fi lansat în această vară printr-un pilot filmat în locaţii din diverse colţuri ale lumii precum Los Angeles, Miami,  Dubai, Cannes, Londra, Bucuresti și Mamaia, este construit în jurul procesului de identificare a unor talente din industria de entertainment, aflate în drumul lor spre succes la nivel internaţional, dar şi momente speciale de networking şi coaching cu agenţii şi specialişti din această industrie, care vor ajuta în realizarea acestor proiecte. Show-ul de televiziune va integra, pe lângă  scouting-ul  de talente şi evenimente speciale de lifestyle şi top business networking, din jurul unor evenimente importante ca Premiile Oscar, Festivalul de Film de Cannes , alte premiere de film la nivel international sau gale sportive internaţionale.

La petrecerea de gală organizata la Le Chateau a participat, alaturi de multe personalități din lumea cinematografiei si din mediul de afaceri si celebrul regizor Evgeny Afineevsky, nominalizat de doua ori la premiile Oscar si Emmy, ocazie cu care si-a aratat sprijinul pentru acest proiect.

de la stânga la dreapta: Eugen Sorescu; Evgeny Afineevsky; Joonas Kent; Nora Seroussi; Laura Tatoli; Eduard Irimia; Howard Dell
de la stânga la dreapta: Eugen Sorescu; Evgeny Afineevsky; Joonas Kent; Nora Seroussi; Laura Tatoli; Eduard Irimia; Howard Dell

Ce spune Eduard Irimia despre proiect

“După ce am organizat peste 100 de productii tv la nivel global, evenimente cu largă acoperie pe canale de televiziune din toate colturile lumii, anul trecut am facut pasul catre industria cinematografică, la Hollywood, odată cu participarea la producția filmului Creed 2, introducând brandul Superkombat in film si pe Florian Munteanu, ca tânăr talent reprezentat de mine in relație cu agentiile de la Hollywood. Dupa această reușită, am convins si alti producatori sa participe alaturi de mine in alte proiecte din lumea filmului, ultimul dintre acestea fiind anuntat în urma cu ceva timp în cadrul unei conferințe de presă tot in superba locatie Le Chateau, dar unde de această dată lansam in premiera o productie de televiziune cu acoperire la nivel global in zona Reality TV Show. Proiectul pe care urmează sa il produc alături de doamna Nora Seroussi vine ca un sprijin pentru talentele regionale din diverse tari și care vor sa intre in lumea mare a entertainmentului la nivel mondial”, a spus Eduard Irimia.

“L-am cunoscut pe Eduard cu ocazia premiilor Oscar, cand a initiat proiectul sau intr-un mansion din Bel Air, unde am intrat pentru prima oară în contact cu energia fenomenală pe care o emană si am fost cucerită de conceptul lui. Astfel, m-am gandit ca pot contribui semnificativ la succesul proiectului prin expertiza, reputația și network-ul pe care le am la nivel internațional, plus ca imi face o deosebită placere să fac parte dintr-un asemenea proiect ambitios. Voi contribui la acest proiect si în calitate de lifestyle coach, in drumul către succes al tinerelor talente”, a spus Nora Seroussi.

de la stanga la dreapta: Eduard Irimia; Andreea Lazar ( loulou ); Roxana Paraschivoiu; Gabriel Anton; Sara Al Attar; Emiliana Burghelea; Nora Seroussi
de la stanga la dreapta: Eduard Irimia; Andreea Lazar ( loulou ); Roxana Paraschivoiu; Gabriel Anton; Sara Al Attar; Emiliana Burghelea; Nora Seroussi

Printre talentele din Romania  care fac parte din acest proiect se numara regizorul Joonas Kent, actriţa Sara Al Attar, fosta concurentă “Bravo, ai stil” Emiliana Burghelea, actorul Gabriel Anton şi cântăreaţa Francisca Dulceanu. Dupa lansare, întreaga echipă se va afla pentru cateva zile la Cannes,  in jurul Festivalului de film pentru a promova conceptul in presa internationala.