Sport

Eduard Novak a sărbătorit alături de Cristi Balaj calificarea obținută de CFR Cluj în grupele Conference League: „I-ați recunoscut timbrul vocal, nu?”

Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, a fost prezent la meciul CFR-ului cu Maribor, fiind bucuros după calificare clujenilor în Conference League.
25.08.2022 | 23:27
Eduard Novak a sarbatorit alaturi de Cristi Balaj calificarea obtinuta de CFR Cluj in grupele Conference League Iati recunoscut timbrul vocal nu
Eduard Novak a sărbătorit alături de Cristi Balaj calificarea obținută de CFR Cluj în grupele Conference League. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele CFR-ului a dezvăluit și că a luat sedative naturale înaintea meciului, după cum a fost sfătuit de mama sa, pentru a rămâne calm la meciul cu Maribor.

Eduard Novak a sărbătorit alături de Cristi Balaj calificarea obținută de CFR Cluj în grupele Conference League

Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, a sărbătorit alături de Cristi Balaj calificarea obținută de CFR Cluj în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

„M-a rugat mama și m-a pus să promit că îmi cumpăr sedative naturale. Am cumpărat și le-am folosit. La golul lui Cvek am sărit în brațele domnului ministru Novak. A fost alături de toate echipele românești…

Eduard Novak a intervenit imediat și a strigat la telefon Hai, CFR!”

„I-ați recunoscut timbrul vocal al domnului Novak, nu?” a mai spus Cristi Balaj, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Din acest moment vom începe să avem încasări!”

Cristi Balaj a continuat și a vorbit despre ce înseamnă de fapt pentru CFR Cluj calfiicarea în grupele Conference League: „Suntem în grupele Conference League, iar din acest moment vom începe să avem încasări. Au câștigat jucătorii doar viteză în vederea plății salariilor, pentru că oricum s-ar fi plătit la timp.

Clubul era susținut indiferent dacă echipa se califica sau nu în grupe. E de datoria noastră să muncim, astăzi ne-au ajutat și jucătorii, Maribor a avut o singură ocazie în tot meciul”.

ADVERTISEMENT

„Am avut mai multe faze bune. Am avut speranță, dar recunosc că nu m-am gândit că vom marca în ultimele minute, deobicei primeam gol în ultimele minute.

Cvek e un jucător echilibrat, nu încearcă să iasă în evidență, iar execuția lui a fost singura care a putut să o facă atunci. E un fotbalist foarte bun!

ADVERTISEMENT

Am fost în vestiar cu domnul ministru, Dan Petrescu nu era acolo, probabil se pregătea de interviu. Săptămâna asta a fost un Dan Petrescu tensionat, dar a fost concentrat să pregătească toate detaliile, l-am văzut vorbind mult cu jucătorii în această perioadă”, a mai spus președintele campioanei României.

ADVERTISEMENT