Sport
notix pixel id

Eduard Novak, mesaj dur pentru antivacciniști: „,Bunica mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă!” Video

Ministrul Tineretului și Sportului a transmis un mesaj tranant pentru cei care se opun accinării și dă exemplul familiei sale care a fost răpusă de COVID-19.
20.10.2021 | 22:02
Eduard Novak, mesaj dur pentru antivacciniști: „,Bunica mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă!” Video
Eduard Novak, mesaj dur pentru antivacciniști: „,Bunica mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă!”
ADVERTISEMENT

Ministrul Sportului, Eduard Novak, are un mesaj tranșant pentru toți cei care se opun vaccinării COVID-19, mai ales că în ultimele zile Gigi Becali a spus că nu vrea ca jucătorii de la FCSB să fie imunizați.

Medaliatul olimpic la Jocurile Paralimpice a declarat chiar că Liga 1 ar putea fi din nou oprită din cauza creșterii accelerate a numărului de infectări în România.

Drama lui Eduard Novak, care și-a pierdut bunica din cauza COVID-19, iar tatăl său a fost salvat în ultima clipă

Eduard Novak a dezvăluit coșmarul prin care a trecut în această pandemie și îi dă exemplu pe unguri care au reușit să depășească cu bine valul patru.

ADVERTISEMENT

„Sunt în Ungaria de câteva zile, aici oamenii trăiesc liber, fără măşti. Sunt îngrozit de cazurile din România, ce multe sunt, câţi oameni mor. Nu înţeleg care este problema acasă. Încă văd în social media atâta promovare la nevaccinare, ar trebui să se gândească puţin câtă daună fac”.

Novak a mărturusit că și părinții săi s-au opus vaccinării, însă toată familia a ajuns să fie infectată, iar bunica sa nu a mai putut fi salvată: „Sincer, şi părinţii mei au fost contra vaccin, bunica mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă, mama mea a trecut prin boală puţin mai uşor. Ce e la noi este foarte grav”.

ADVERTISEMENT

Eduard Novak, concluzie tristă: „Iar suntem pe ultimul loc cu Bulgaria”

Eduard Novak e dezamăgit de modul în care românii cad în plasa teoriilor conspiraționiste și refuză să se vaccineze:„De ce nu am putea trăi liniştiţi şi fără măşti? De ce trebuie să credem că ne pun vreun cip în noi? E dureros să vezi ştirile, e dezastru. Iar suntem pe ultmul loc cu Bulgaria”.

Ministrul revine din nou la exemplul vecinilor maghiari, care au ajuns la un procent de vaccinați de 60%, iar restricțiile sunt aproape inexistente: „Aici, în Ungaria, la 60 la sută nu poartă nimeni mască. De ce trebuie să trăim cu frică, în loc să ne vaccinăm şi să ajungem să murim? Cât mai trebuie să aşteptăm?”.

ADVERTISEMENT

Apelul lui Eduard Novak pentru toți românii: „Vă rog, puțină responsabilitate”

Ministrul Tineretului și Sportului face un apel către toți românii să îi îndemne pe cei apropiați să se vaccineze pentru a degreva sistemul medical aflat în colaps:

„Credeţi că domnul Arafat poate vaccina pe toată lumea din ţară? Puţină responsabilitate. Vă rog, nu ştiu dacă acest mesaj ajunge la cinci oameni, care nu o să moară, atunci e bine.

ADVERTISEMENT

Vorbiţi cu prietenii, cu familiile, să se vaccineze. Îmi pare rău. Sper să fie mai bine”, a declarat ministrul pe pagina sa oficială de Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik