Fotbal intern

Eduard Stăncioiu a plecat de la FCSB. “Am terminat!”

15.06.2018 | 12:08
Eduard Stancioiu a plecat de la FCSB Am terminat

Eduard Stăncioiu a plecat de la FCSB. Portarul de 37 de ani nu mai este fotbalistul lui Gigi Becali.

Conducerea roş-albaştrilor a decis să închidă conturile cu mai mulţi jucători din lotul lui Nicolae Dică. Astfel, după ce oficialii celor de la FCSB au decis să rezilieze cu Larie, FANATIK.RO a aflat că Valeriu Argăseală a rezolvat şi plecarea de la echipă a lui Eduard Stăncioiu, goalkeeperul în vârstă de 37 de ani. Acesta a venit la FCSB în urmă cu doi ani, iar în şefii vicecampionilor au decis să nu îi mai prelungească fostului internaţional contractul.

Eduard Stăncioiu a plecat de la FCSB. “Am terminat!”

Contactat de către FANATIK.RO, Eduard Stăncioiu a vorbit despre perioada petrecută la FCSB, dar şi despre planurile sale de viitor. “Eu mai aveam contract cu Steaua până pe 30 iunie 2018, dar nu am mai primit propunere pentru prelungirea acestuia. Între timp am încheiat conturile cu conducerea clubului, iar acum nu mai sunt jucătorul Stelei. Le mulţumesc tuturor pentru cei doi ani petrecuţi la această echipă. Am terminat.

Momentan mai am o săptămână de vacanţă, iar apoi mă gândesc ce voi face. Însă există şi posibilitatea să termin cu activitatea de fotbalist. Am ajuns deja la vârsta de 37 de ani şi cred că mă voi retrage. Totuşi nu am luat decizia finală, dar o să aflaţi ce voi face cât de curând”, a spus Stăncioiu.

În cariera sa portarul  în vârstă de 37 de ani, Eduard Stăncioiu a jucat şi în Liga Cmapionilor cinci partide pentru CFR Cluj, iar la echipa naţională a jucat un meci împotriva Muntenegrului. În anul 2008 s-a aflat în lotul naţionalei României pentru Campionatul European însă nu a apărat nici un minut. La vremea respectivă titularul postului era Bogdan Lobonţ, iar al doilea portar a fost Marius Popa. Selecţionerul de pe atunci al naţionalei era Victor Piţurcă.