Fotbal intern

Eduard Stăncioiu a semnat cu Universitatea Craiova! “Mult succes în familia alb-albastră”

23.08.2018 | 15:44
Eduard Stancioiu a semnat cu Universitatea Craiova Mult succes in familia albalbastra
Eduard Stăncioiu a semnat cu Universitatea Craiova. Portarul efectuează antrenamentul oficial înaintea meciului din preliminariile Ligii Campionilor

Eduard Stăncioiu a semnat cu Universitatea Craiova, iar mutarea a fost anunţată pe site-ul oficial al clubului din Bănie. Ultima dată la vicecampioana FCSB, Stăncioiu se gândea serios să se lase de fotbal, când a fost acontat de olteni.

“Eu mai aveam contract cu Steaua până pe 30 iunie 2018, dar nu am mai primit propunere pentru prelungirea acestuia. Între timp am încheiat conturile cu conducerea clubului, iar acum nu mai sunt jucătorul Stelei. Le mulţumesc tuturor pentru cei doi ani petrecuţi la această echipă. Am terminat. Momentan mai am o săptămână de vacanţă, iar apoi mă gândesc ce voi face. Însă există şi posibilitatea să termin cu activitatea de fotbalist. Am ajuns deja la vârsta de 37 de ani şi cred că mă voi retrage. Totuşi nu am luat decizia finală, dar o să aflaţi ce voi face cât de curând”, spunea Stănciou în urmă cu două luni.

Eduard Stăncioiu a semnat cu Universitatea Craiova

Goalkeeperul a fost prezentat oficial pe pagina clubului. Stăncioiu a semnat cu U Craiova un contract valabil pe un sezon: “Are opt trofee în palmares și azi a semnat cu Știința: bun venit, Eduard Stancioiu! Clubul UNIVERSITATEA CRAIOVA anunță faptul că a semnat un contract valabil pe un an cu goalkeeperul Eduard Stancioiu. Mult succes în familia alb-albastră, Edi”, au scris oltenii.

Eduard Stăncioiu a semnat cu Universitatea Craiova. Imagine de la semnarea contractului

Eduard Stăncioiu s-a transferat la Craiova, însă nu se aştepta să mai joace fotbal după perioada petrecută la FCSB, unde portarul nu s-a simţit chiar cel mai bine: ”Întotdeauna mi-am dorit să joc! Au fost anumite circumstanțe când poate că nu am meritat să joc, poate nu am fost suficient de bun pentru Steaua, când era Florin Niță, dar frustrarea există. În cea ce privește achiziția lui Bălgrădean, care este un portar foarte bun, asta a fost decizia patronatului. Nu sunt genul de om care să facă valuri, dar m-a deranjat pentru că am vrut să joc și aș mai vrea să joc la acest nivel. Steaua, din punct de vedere al infrastructurii, are absolut tot ce-i trebuie unui club mare. De aceea, orice jucător din România vrea să ajungă la Steaua.

A fost un final de contract, ne-am strâns mâna. Eu am apreciat interesul lor pentru mine în cei doi ani și asta a fost. A fost, până la urmă un tratament corect, pentru că am avut o concurență puternică în persoana lui Florin Niță, pe care nimeni nu-l putea scoate din poartă. Apoi, am fost în aceeași echipă cu Andrei Vlad, dar el a contat mai mult pentru că este mai tânăr și poate însemna o chestiune de marketing. Dacă va munci la fel în continuare, va ajunge un mare portar”, povestea Eduard Stăncioiu.

Eduard Stăncioiu s-a născut pe 3 martie 1981 la Bucureşti şi are 1,83 m. Cel mai nou jucător al oltenilor a jucat la Sportul Stdenţesc U 19, Sportul Studenţesc, CFR Cluj, ASA Târgu Mureş şi FCSB. Goalkeeperul oltenilor are opt trofee în palmares: 3 titluri cu CFR Cluj, 3 Cupe ale României cu echipa din Gruia şi două Supercupe, una cu CFR Cluj şi una cu ASA Târgu Mureş.

100.000 de euro este cota de piaţă a lui Eduard Stăncioiu