Fotbal intern

Un jucător de la FCSB, probleme cu o grupare de cămătari. Ce a păţit

Probleme pentru Eduard Stăncioiu, cel de-al doilea portar din lotul echipei FCSB care a fost transferat de la ASA Târgu Mureş în luna august a anului 2016. Cămătarii din gruparea "Dama cu...
15.10.2017 | 08:07
Un jucator de la FCSB probleme cu o grupare de camatari Ce a patit

Probleme pentru Eduard Stăncioiu, cel de-al doilea portar din lotul echipei FCSB care a fost transferat de la ASA Târgu Mureş în luna august a anului 2016. Cămătarii din gruparea “Dama cu Camelii” au ajuns şi la goalkeeper-ul echipei finanţate de Gigi Becali, după ce acesta ar fi cumpăra un teren în Cluj.

Eduard Stăncioiu le-a plătit cămătarilor din gruparea “Dama cu Camelii” nu mai puţin de 20.000 de euro, dar aceştia au vrut să scoată mai mulţi bani de la actualul fotbalist al FCSB-ului. Astfel, au încercat să-l execute silit pentru 70.000 de euro, dar Stăncioiu se află printre fericiţii care au scăpat fără pagubă.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce a zis Eduard Stăncioiu despre problemele cu gruparea de cămătari

Conform stirileprotv.ro, Eduard Săncioiu a fost cât pe ce să fie păgubit după ce cămătarii din gruparea “Dama cu Camelii” au încercat să-l execute silit prin intermediul unor interpuşi şi cu ajutorul unor notari, avocaţi şi executori.  “Îţi fac mâine plata 10.000 lei, îţi fac hârtia, mi-o semnezi, o trimit şi eu la executor, îi plătesc şi lu’ ăla, deci tot la 15.000 ieşi”, i-a transmis Eduard Stăncioiu liderului grupului infracţional, conform discuţiilor interceptate de anchetatoru.

Anchetatorii au aflat că suspecţii din gruparea “Dama cu Camelii” urmăreau să-i ia jucătorului de la FCSB în schimbul datoriei două apartamente cu o valoare de piaţă mult mai mare. Conform sursei citate, Eduard Stăncioiu nu a dorit să comenteze foarte mult pe acest subiect şi s-a rezumat la a declara că a reuşit să scape de cămătari cu ajutorul unui avocat.

150.000 de euro este cota lui Stăncioiu, conform transfermarkt