Life

Edward Sanda a spus totul despre ce se întâmplă între el și Cleopatra Stratan: „Trăiesc o relație la distanță”

15.07.2020 | 16:45
Edward Sanda a spus totul despre ce se intampla intre el si Cleopatra Stratan Traiesc o relatie la distanta
ADVERTISEMENT

Nu mai e niciun secret că Edward Sanda formează un cuplu cu Cleopatra Stratan. Cântărețul care își va lansa în curând primul album din carieră a vorbit despre povestea sa de iubire.

Edward Sanda trăiește o poveste de iubire la distanță cu Cleopatra Stratan

Într-un reportaj realizat pentru Teo Show de Sergiu Negoțiu Piloff, Edward a spus care sunt ingredientele unei relații perfecte și cum trăiește iubirea alături de fiica marelui Pavel Stratan.

ADVERTISEMENT

Sanda a spus că este foarte încântat de sentimentele pe care le are și că, deocamdată, dragostea se consumă la distanță, dar distanța face ca totul să fie mai frumos.

„Relația perfectă se bazează pe înțelegere și respect. Dacă nu ai astea două poți să consideri că nu ai o relație perfectă. Trebuie să existe conexiunea aia”, a mărturisit Sanda în secțiunea „Test de vedetă” de la Teo Show.

ADVERTISEMENT

„Sunt destul de romantic, mai duc flori fetelor. Acum, de exemplu, trăiesc o relație la distanță. Distanțele mari fac ca apropierile să cânte. Revederea e mult mai fabuloasă așa”, a adăugat artistul.

„Am fost cerut în căsătorie de două ori”

Cântărețul a mai făcut o mărturisire în premieră. Deși are doar 22 de ani, a fost deja cerut în căsătorie de două ori.

ADVERTISEMENT

Prima cerere a primit-o de la o fată când era doar un puști, pe la vreo 17 ani, conform propriilor sale declarații.

„Am fost cerut în căsătorie de două ori: o dată pe la 17-18 ani, înainte să mă lansez în muzică și a doua oară după lansare. Nu am simțit că pot să fac pasul ăsta”, i-a spus Sanda lui Negoțiu Piloff.

ADVERTISEMENT

Concentrarea cea mai mare acum este asupra albumului muzical la care a muncit din plin. Toate melodiile au fost compuse chiar de el: „În curând o să lansez primul album din carieră. Nu m-am gândit că la 22 de ani o să îmi compun primul album din viața mea”.

 

 

 

ADVERTISEMENT