Life

Edward Sanda, declarație fără precedent pentru Cleopatra Stratan. Ce a spus artistul în direct

09.12.2020 | 23:05
Edward Sanda declaratie fara precedent pentru Cleopatra Stratan Ce a spus artistul in direct
ADVERTISEMENT

Edward Sanda este îndrăgostit lulea de Cleopatra Stratan și, pentru că nu și-a mai văzut iubita de o lună, i-a făcut tinerei o declarație de dragoste în direct.

Tineri, frumoși și talentați, Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din industria muzicală românească, având sute de mii de fani.

ADVERTISEMENT

Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt împreună de aproape un an, iar iubirea dintre ei se intensifică pe zi ce trece, dovadă fiind declarațiile de dragoste de pe rețelele de socializare.

Edward Sanda, declarație fără precedent pentru Cleopatra Stratan

Invitat în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Edward Sanda a vorbit despre relația lui cu fiica lui Pavel Stratan și despre cum își va petrece sărbătorile de iarnă alături de iubita sa. În plus, Andrei Ștefănescu l-a întrebat pe cântăreț cu reușește partenera lui să îl surprindă mereu și să îi aducă zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT

,,Prin felul ei de a fi și prin iubirea pe care mi-o poartă necondiționat și invers. Avem cele mai lungi discuții. Nu m-am schimbat în rău, ba din contră, m-a colorat așa mai mult, m-a aprins și mai rău! Am mai multă inspirație! E frumos să iubești și să fii iubit, ce să mai”, a spus Edward Sanda.

Pentru că nu a mai văzut-o de o lună și pentru că iubirea pe care i-o poartă este pură și puternică, artistul i-a făcut o declarație fără precedent Cleopatrei Stratan, conștient că tânăra urmărește emisiunea în care a apărut iubitul său.

ADVERTISEMENT

,,De o lună nu ne-am mai văzut! Nu știu ce să mai fac pentru a-mi alina dorul! Da, mă topesc de dorul ei! Se uită la noi acum!”, a mai spui tânărul.

De asemenea, se pare că pentru cei doi distanța nu este o problemă, chiar dacă Edward este ocupat cu proiectele muzicale la București, iar Cleopatra este la liceu în Chișinău. Cei doi mențin un contact permanent și vorbesc ore în șir.

ADVERTISEMENT

În final, Edward Sanda a cântat refrenul noii sale piese și a încheiat cu un mesaj scurt și romantic pentru cea care i-a furat inima.

,,Te iubesc, iubirea mea”, I-a transmis artistul Cleopatrei.

ADVERTISEMENT