Life

Edward Sanda, îngrijorat pentru părinții Cleopatrei Stratan, aflați în Republica Moldova. Ce spune despre situația din Ucraina: “Am impresia că e un film”

Edward Sanda este îngrijorat pentru părinții Cleopatrei Stratan, aflați în Republica Moldova. Cântărețul a vorbit și despre situația din Ucraina, aflată în plin război cu Rusia.
25.02.2022 | 22:49
Edward Sanda ingrijorat pentru parintii Cleopatrei Stratan aflati in Republica Moldova Ce spune despre situatia din Ucraina Am impresia ca e un film
ADVERTISEMENT

Edward Sanda este îngrijorat pentru părinții Cleopatrei Stratan, aflați în Republica Moldova, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina.

Cântărețul se teme că zona de conflict din Ucraina s-ar putea extinde către Moldova. Totodată, acesta a transmis că este alături de oamenii aflați în suferință în această perioadă critică.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Pavel Stratan și soția lui se află în Republica Moldova, acolo unde au domiciliu. Edward Sanda este dispus să-și cheme socrii în România, în cazul în care situația de peste Prut se va agrava.

Edward Sanda, îngrijorat pentru părinții Cleopatrei Stratan

Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt căsătoriți din vara anului trecut, iar artistul este foarte apropiat de familia soției sale.

ADVERTISEMENT

După ce Vladimir Putin a decis invadarea Ucrainei de către forțele armate rusești, Edward Sanda este îngrijorat pentru părinții Cleopatrei Stratan, care locuiesc în Republica Moldova.

Artistul speră ca zona de conflict din Ucraina să se extindă către Moldova. Dacă situația se va agrava, Edward Sanda își va chema socrii în România, să locuiască cu el și Cleopatra Stratan.

ADVERTISEMENT

Joi, președintele Maia Sandu a declarat stare de urgență în Republica Moldova.

“Cleopatra are părinții acolo, toate rudele sunt acolo. Oricum, am înțeles că e stare de alertă în Moldova, că sunt vecini și sper să nu invadeze și Moldova, dar, dacă s-ar întâmpla, îți dai seama că o să vină ai ei aici, o să stea la noi, Doamne ferește, nu vreau să îmi fac scenariul!

Eu și acum am impresia că e un film când mă uit în presă la ce se întâmplă!”, a declarat Edward Sanda pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Tânărul consideră că s-ar descurca într-o situație limită, pentru că tatăl său a fost în armată și l-a învățat să tragă cu arma. În cazul în care problemele s-ar extinde și î România, tânărul s-ar adăposti într-un buncăr, împreună cu toate obiectele necesare.

“Fac rost de un buncăr, îmi iau laptopul, monitoarele, câteva conserve și aia e! Doamne ferește, pune răul înainte, nu mi-ar plăcea, dar dacă ar fi să vină, aș fugi pe undeva, nu știu!

Taică-miu a fost în armată și cu pistolul știu să trag, dar n-am mai practicat, își dai seama! Dacă îmi pui acum o armă în mână, o iau razna!”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

Edward Sanda încearcă să-și păstreze optimismul și a transmis un mesaj pentru cei care sunt afectați de situația războiului dintre Rusia și Ucraina.

“Să stați cu mintea limpede, să nu vă fie frică de nimic, e doar un vis urât, dragi telespectatori și o să se termine! Am trecut și de pandemie, vremuri bune o să vină, cu siguranță!”, a mai declarat soțul Cleopatrei Stratan.

ADVERTISEMENT