ADVERTISEMENT
Life

Edward Sanda, mărturie dureroasă despre iubita moartă: ”E prea greu să înțeleg”

Autor: Alexa Serdan | 18.01.2021 | 19:54
Edward Sanda, mărturie dureroasă despre iubita moartă: ”E prea greu să înțeleg”
Edward Sanda, mărturie dureroasă despre prima iubire: ”E prea greu să înțeleg”. Sursa foto: Instagram.com

Edward Sanda a făcut o mărturie cutremurătoare despre prima sa iubire, care s-a stins din viață după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Cântărețul nu poate înțelege nici acum cum s-a întâmplat totul, povestind cu ochii în lacrimi tragedia. 

ADVERTISEMENT

Tânărul de 23 de ani era elev în clasa a VIII-a când fata pe care o iubea a murit singură, în baia de acasă. Cei doi și alți prieteni urmau să se întâlnească în oraș, însă iubita artistului nu a mai răspuns la telefon. Câteva ore mai târziu avea să afle vestea cumplită.

Iubitul Cleopatrei Stratan a trecut prin momente grele, precizând că nu a închis ochii toată noaptea. Edward Sanda nu a putut înțelege atunci motivul pentru care s-a întâmplat totul, însă după ani s-a resemnat cu gândul că acesta este cursul vieții.

Edward Sanda, declarație cutremurătoare despre prima sa iubită. A murit în liceu

Eram în clasa a VIII-a. Eram în weekend și trebuia să ieșim în oraș. Trebuia să ieșim mai mulți, printre care și ea. M-a sunat o colegă să mă întrebe ce face, că nu răspundea la telefon. L-am sunat pe tatăl ei și el nu știa nimic pentru că nu era acasă.

ADVERTISEMENT

Peste câteva ore m-a sunat tot colega respectivă și mi-a spus că ea a murit. Nu am realizat atunci ce s-a întâmplat. Nu am crezut. Și o sunasem toată ziua și nu răspunsese. Vestea m-a lovit ca trenul.

Ea își făcea duș, se pregătea să iasă în oraș. Din cauza centralei termice a ieșit gaz, care nu mirosea, și pe care ea nu l-a simțit. I s-a făcut rău, a leșinat.. și… Eram doar un copil și nu am putut să dorm toată noaptea.

Pentru mine era prea greu să înțeleg, să procesez ce s-a întâmplat. M-am resemnat, e trist în continuare, dar asta este viața, a povestit Edward Sanda despre pierderea iubitei din perioada liceului, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a găsit puterea de a merge mai departe, în prezent trăind o frumoasă poveste de dragoste alături de Cleopatra Stratan. Cei doi tineri sunt împreună de un an și sunt logodiți din vara lui 2020, de la ziua de naștere a fiicei lui Pavel Stratan.

Edward Sanda și tânăra de 18 ani au planuri mari pentru anul acesta, dorind să se căsătorească curând, chiar dacă artistul nu se gândea că se va așeza la casa sa încă de la vârsta de 23 de ani. Relația lor este una unică și solidă, iubirea fiind un sentiment care plutește în aer în jurul lor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!