Life

Edward Sanda, noi probleme de sănătate: ”COVID-ul mi s-a părut apă de ploaie pe lângă gripa asta”

Edward Sanda are noi probleme de sănătate, la doar câteva luni după ce s-a îmbolnăvit de COVID. Doar că, de data aceasta, spune artistul, situația este mai dificilă.
02.04.2022 | 19:53
Edward Sanda noi probleme de sanatate COVIDul mi sa parut apa de ploaie pe langa gripa asta
ADVERTISEMENT

Edward Sanda, cântărețul de 24 de ani care s-a însurat cu Cleopatra Stratan, a trecut prin momente dificile din cauza faptului că s-a îmbolnăvit cu virusul care cauzează Gripa A. Din acest motiv, a explicat artistul, a fost nevoit să lipsească o perioadă din lumea online.

Edward Sanda s-a îmbolnăvit. Simptomele bolii, mai dificile decât la COVID

Cântărețul Edward Sanda s-a îmbolnăvit din nou de gripă. De data aceasta însă, nu e vorba de COVID-19, bală pe care a avut-o, deja, de două ori, ci de Gripa A. Doar că, explică tânărul artist, lucrurile au fost chiar complicate pentru el, iar simptomele pe care le-a avut au fost cât se poate de serioase.

ADVERTISEMENT

”După ce am făcut COVID în ianuarie a doua oară, iată că trei luni mai târziu m-a lovit Gripa A. Am lovit-o și eu tare de tot! Sincer, COVID-ul mi s-a părut apă de ploaie pe lângă gripa asta.

Dacă n-ați mai văzut activitate pe aici a fost tocmai din cauza asta. A trebuit să lupt cu porcăria asta”, a notat Edward Sanda pe contul său de socializare, după ce, timp de patru zile, nu a mai postat nimic pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Din fericire, a mai precizat tânărul cântăreț care se iubește cu Cleopatra Stratan și care, chiar înainte de a se îmbolnăvi a răsfățat-o pe frumoasa artistă în romanticul Paris, a reușit să treacă peste dificila boală , iar acum este, din nou, sănătos.

”Astăzi m-am vindecat și sunt recunoscător părinților mei și soției mele care au fost alături de mine necondiționat și m-au ajutat să distrug gripa vieții. Aveți grijă de voi”, a mai scris cântărețul pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Edward Sanda s-a căsătorit anul trecut cu Cleopatra Stratan

După o relație care s-a dovedit cât se poate de pasională, cântăreții Edward Sanda și Cleopatra Stratan au luat decizia să se căsătorească chiar în ziua în care artista împlinea vârsta de 18 ani.

„M-a surprins că a făcut pasul ăsta chiar de ziua mea. Și sincer a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit până acum. M-a luat cu altceva, mi-a luat 100 de trandafiri”, povestea Cleopatra Stratan la Teo Show, la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Căsătoriți pe 14 august 2021, în prezența a peste 100 de invitați, la Snagov, Edward Sanda și Cleopatra Stratan par să aibă o viață cât se poate de fericită. De altfel, cei doi fac în așa fel încât fiecare moment liber de care dispun să îl petreacă în doi, motiv pentru care, adeseori, pleacă în scurte vacanțe peste hotare.

Ultima vacanță, cea de la Paris, a fost îndelung savurată de Cleopatra Stratan care s-a văzut răsfățată de Edward Sanda cu o excursie la Disneyland. Cu toate acestea, cei doi nu au ratat și momente romantice în ”Orașul Iubirii”, atât Edward, cât și Cleopatra postând adeseori pe conturile lor de socializare imagini din capitala Franței.

Edward Sanda, în pericol din cauza gripei A

Gripa de tip A este, conform articolelor scrise de medici reputați, este extrem de contagioasă, se poate răspândi prin tuse, strănut sau vorbire. Simptomele acestei gripe sunt tuse, secreții nazale sau nas înfundat, strănut, durere de gât, febră, durere de cap, oboseală, frisoane, dureri de corp, iar în rare cazuri, netratată, poate fi mortală.

De cele mai multe ori însă, susțin medicii, majoritatea cazurilor de gripă A sunt ușoare și simptomele dispar în decurs de maximum 2 săptămâni, tratamentul fiind unul simptomatic pentru ameliorarea stării generale.

ADVERTISEMENT