Life

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au stabilit data nunții! Va avea loc în vară

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au stabilit data nunții, cuplul format din cei doi cântăreți iubindu-se mai mult ca niciodată.
29.05.2021 | 16:54
Edward Sanda si Cleopatra Stratan au stabilit data nuntii Va avea loc in vara
ADVERTISEMENT

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au stabilit data nunții au o relație cât se poate de stabilă, iar acum  cei doi artiști fac deja planurile pentru nuntă.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au stabilit data nunții

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au vorbit, pentru Click, despre momentul căsătoriei lor, cei doi fiind de-a dreptul încântați că vor face marele pas cât de curând.

ADVERTISEMENT

”Încă nu știm exact cum o să decurgă situația pandemică, dar știm cu exactitate că ne vom căsători în această vară. Nu vom spune când, vrem să ținem lumea în suspans, ca impactul să fie mare și frumos”, a explicat Edward Sanda pentru sursa citată.

Cu toate acestea, cei doi artiști care vor face marele pas în această vară, nu au stabilit încă nașii pentru eveniment, semn că încă mai au de pus la punct câteva amănunte cu privire la nunta lor.

ADVERTISEMENT

Edward Sanda și Cleopatra Stratan se mută în București

Mai mult decât atât, a precizat Edward Sanda, în această vară vor mai face un pas cât se poate de important și se vor muta, împreună, într-o casă, în București.

”Vom avea o vară plină, pentru că ne vom muta împreună, ne vom ocupa de carierele și proiectele noastre și ne vom căsători. După vară ne dorim foarte tare să mergem într-o vacanță lungă. (…) În această vară ne vom pune la casa noastră, în București”, a mai spus cântărețul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Dar, chiar dacă se căsătoresc, Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt deciși să mai ”copilărească”, artistul de 23 de ani și logodnica lui de 18, dorindu-și un copil abia peste câțiva ani.

Edward Sanda a cerut-o în căsătorie pe Cleopatra Stratan la majoratul ei

Anul trecut, în luna octombrie, Cleopatra Stratan împlinea 18 ani și avea parte de o surpriză de proporții din partea lui Edward Sanda, bărbatul cu 5 ani mai mare cu care se iubește.

ADVERTISEMENT
Edward Sanda si Cleopatra Stratan
Edward Sanda si Cleopatra Stratan se iubesc de anul trecut, din iarna Sursa foto: Facebook

Mai exact, chiar la petrecerea de majorat al artistei care a făcut senzație, în copilărie, cu melodia ”Ghiță”, Edward Sanda îngenunchea în fața Cleopatrei și îi punea pe deget inelul de logodnă.

Edward m-a cucerit cu modul în care se uita la mine. Mă face să mă simt artistă, e genul de bărbat care te face să strălucești. Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea. În pandemie am fost despărțiți, însă vorbeam zilnic la telefon, până la 2-3 dimineața”, povestea Cleopatra Stratan în luna august a anului 2020, la câteva luni după ce relația lor a devenit publică.

Edward Sanda, relație perfectă și cu socrul lui, Pavel Stratan

Relația dintre Edward Sanda și viitorul său socru, Pavel Stratan, pare să fie una cât se poate de bună, mai tânărul artist având binecuvântarea tatălui Cleopatrei în momentul în care a cerut-o în căsătorie.

Interesant este însă că Edward Sanda a cerut-o în căsătorie pe Cleopatra Stratan la opt luni din momentul în care au decis să formeze un cuplu.

ADVERTISEMENT