Life

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, imaginile iubirii adevărate! Au fugit de ochii lumii într-un loc idilic

09.02.2021 | 12:56
Edward Sanda si Cleopatra Stratan imaginile iubirii adevarate Au fugit de ochii lumii intrun loc idilic
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se iubesc din ce în ce mai mult, iar dovadă stau fotografiile în care cei doi par tot mai fericiți împreună, aproape nepăsându-le de ce se întâmplă în jurul lor.

Cei doi tineri artiști au fugit departe de forfota din Capitală pentru a petrece momente frumoase în doi într-unul dintre locurile idilice din România, în Munții Bucegi.

ADVERTISEMENT

Edward și Cleo au postat mai multe fotografii pe conturile lor de Instagram cu vacanța lor de la munte, printre activitățile de zi cu zi numărându-se și plimbarea cu telegondola.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, împreună la munte

Îmbrăcați corespunzător pentru vremea de afară, cu geci groase și căciuli ca să nu le înghețe urechile, cei doi porumbei s-au cocoțat în vârf de munte de unde s-au pozat și unde și-au jurat iubirea iar și iar.

ADVERTISEMENT

„Ce-mi place in vacanțăăă!”, a scris Edward Sanda în dreptul unei fotografii postate pe Instagram, și nu e de mirare că îi place câtă vreme o are pe iubita lui aproape.

Zâmbitoare și extrem de încântată de excursia la munte s-a arătat și Cleopatra Stratan, care a postat mai multe fotografii de la înălțime, îmbrăcată într-o geacă turcoaz, în perfect contrast cu telegondola și peisajul surprins de fotograf.

ADVERTISEMENT
cleopatra stratan
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, vacanță în Munții Bucegi. Foto: Instagram

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul din cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc, iar povestea lor de amor a devenit publică în urmă cu câteva luni.

cleopatra stratan
Cei doi au pozat împreună, dar și separat, bucurându-se de peisajul idilic din Bucegi

Cum s-au cunoscut cei doi

Cei doi sunt împreună din anul 2018, însă Cleopatra a pus ochii pe Edward de mai multă vreme, doar că era prea mică pentru a se gândi serios la o relație.

ADVERTISEMENT

Lipeala s-a produs într-o zi de februarie în urmă cu trei ani, când Cleopatra a venit la București cu avionul alături de tatăl ei pentru a înregistra melodia „Te las cu inima”, la casa de producție Famous Production

cleopatra stratan
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împărtășit și un moment din intimitatea lor. Foto: Instagram

Cleo s-a interesat apoi, în timpul înregistrărilor, despre Edward, pistonându-l cu întrebări pe Shandree, prietenul și colegul de studio al iubitului ei.

„Peste 10 minute, pe ușă intră chiar el, îmbrăcat într-un palton bej, cu freza și barba perfectă și cu un zâmbet până la urechi din secunda în care m-a văzut. M-a scanat din priviri, iar reacția mea a fost: “Pe cine avem noi aici?” Am făcut cunoștință, el fiind total fascinat de mine și eu de el.

Terminând înregistrările, am coborât la parter unde el încă era acolo. Avea același zâmbet larg care efectiv mi-a topit inima, iar felul în care mă privea, era de-a dreptul unic și de nedescris. Mă făcea să mă simt importantă, mă admira și sorbea din priviri, iar eu simțeam asta din tot sufletul”, a povestit Cleopatra Stratan la un moment despre cum s-a produs dragostea între ea și Edward, conform profm.ro.

 

 

ADVERTISEMENT