Life

Edward Sanda și Cleopatra Stratan nu vor nași. Când are loc nunta

Edward Sanda și Cleopatra Stratan se vor căsători în luna august. Artistul a mărturisit că va fi o nuntă specială și nu vor exista nași.
16.07.2021 | 16:09
Edward Sanda si Cleopatra Stratan nu vor nasi Cand are loc nunta
Edward Sanda și Cleopatra Stratan nu vor nași. Când are loc nunta. Sursă foto: instagram
ADVERTISEMENT

Toate pregătirile au fost făcute, iar acum cei doi tineri așteaptă ziua cea mare. Încă de la început Edward Sanda și Cleopatra Stratan au spus că își doresc ceva restrâns, simplu și la care să participe doar familia și prietenii apropiați.

Tinerii au decis să nu respecte tradiția, astfel că nu vor avea părinți spirituali.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan nu vor nași

Edward Sanda și Cleopatra Stratan se vor căsători în luna august. Toate pregătirile au fost făcute, iar acum așteaptă ziua cea mare. Artistul a declarat că a respectat tradiția și nu a văzut rochia de mireasă a iubitei sale.

ADVERTISEMENT

“Avem emoții, eu nu pot să-mi imaginez cum e ziua aia, că n-am mai trăit”, a spus Edward Sanda la Antena Stars.

Dacă atunci când a fost vorba de rochie Edward și Cleopatra au respectat tradiția, nu la fel au făcut în cazul părinților spirituali și au decis că nu au nevoie de nași.

ADVERTISEMENT

“Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi.

Am zis că dragostea și căsătorie e despre noi Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, a mai spus artistul.

Va fi un eveniment restrâns

Tinerii și-au dorit un eveniment restrâns și discret. Vor participa doar cei mai apropiați prieteni și familiile.

ADVERTISEMENT

“Vrem să facem ceva simplu modern, în general nu funcționam după mentalități ca domne, așa se face, că dacă nu…fiecare tradiție depinde de gusturile fiecăruia”, au mai spus tinerii.

Într-un interviu, Cleopatra Stratan a dezvăluit că l-a întâlnit prima dată pe cel care îi va deveni soț atunci când avea 11 ani. Atunci au urcat pe aceeași scenă la un concert. Apoi l-a reîntâlnit în anul 2018, și s-a îndrăgostit de el. Cei doi au anunțat în 2020 că formează un cuplu și s-au logodit atunci când artista a împlinit 18 ani și de curând s-au mutat împreună. 

ADVERTISEMENT

“Nu mi-a fost ușor să găsesc inelul. am umblat prin multe magazine. Trebuia să fie ceva special”, spunea Edward Sanda în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT