Life

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, prima discuție despre copii: „Părinții ne susțin”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au vorbit pentru prima dată despre copii. Cei doi au subliniat că sunt susținuți de părinți
04.09.2021 | 17:23
Edward Sanda și Cleopatra Stratan, prima discuție despre copii: „Părinții ne susțin”
Edward Sanda și Cleopatra Stratan, prima discuție despre copii: „Părinții ne susțin”Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cei doi artiști s-au căsătorit de curând. Nunta și cununia acestora nu au fost chiar tipice, dar, cu toate acestea, artiștii se declară încântați de cum s-au desfășurat.

Edward și Cleopatra au vorbit despre posibilitatea de a deveni părinți. Foarte multă lume se întreabă dacă au în plan acest lucru, mai ales că au decis să-și unească destinele de tineri.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, prima discuție despre copii: „Părinții ne susțin”

La jumătatea lunii august, cei doi artiști s-au cununat civil, la București. Ulterior, a avut loc și ceremonia religioasă. Acesta s-a ținut la Chișinău și a fost puțin atipică, celor doi lipsindu-le nașii.

ADVERTISEMENT

În prezent, multă lume se întreabă dacă au de gând să devină părinți. Cleopatra și Edward au explicat că în prezent vor să se ocupe de cariere.

În schimb, tânărul a ținut să precizeze cum ce fel de tată ar fi, dacă ar avea o fetiță: „mai așteptăm, nu ne grăbim, avem alte treburi, ne mai ocupăm puțin de carieră. Sunt pregătit să fiu tată cam 30%. Dacă o să fie fată, aș fi un tată dur”, a spus Edward, potrivit Spynews.

ADVERTISEMENT

Și Cleopatra a subliniat că vor face acest pas la momentul potrivit: „când o să simțim să avem un copil o vom face. Părinții ne susțin în orice și dacă am avea un copil”.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, nuntă atipică, dar exact cum și-au dorit-o

Cei doi nu au respectat în tocmai obiceiurile, iar multe voci au criticat aceste decizii. Tinerii artiști au precizat că au avut parte de o nuntă exact așa cum și-au dorit-o.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au bucurat de momentele speciale: „nu am făcut nimic că ne-am grăbit, am făcut că am simțit. A fost exact așa cum ne-am așteptat să fie, chiar mai frumoasă decât ne-am așteptat.”

„Cel mai important pentru a fost că noi ne-am simțit bine și că oamenii de lângă noi s-au simțit bine și relaxați. A fost o petrecere ca între prieteni. N-am făcut nimic din ce se zice, doar întâmpinarea oaspeților, aruncatul buchetului și dansul mirilor. Și dansul a fost spontan,” a povestit Cleopatra.

ADVERTISEMENT

Edward a spus același lucru: „a fost diferită, nu neapărat controversată. Toată lumea e obișnuită după un anumit tipar, lumea vorbește. Doar aruncatul buchetului s-a făcut, atât.”

În schimb, cei doi vor să respecte tradiția în privința lunii de miere. Pentru că nu au putut pleca exact după nuntă, cei doi o vor face săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri