Stiri sportive

VIDEO / Presa arabă: “Reghe a fost demis!”. Prinţul: “Nu e adevărat!”

UPDATE / Anamaria Prodan a vorbit la sport.ro despre situaţia lui Laurenţiu Reghecampf. "Pînă în acest moment este antrenorul echipei. Prinţul este foarte mulţumit de joc, dar nu mereu intră...
14.02.2015 | 16:32
VIDEO  Presa araba Reghe a fost demis Printul Nu e adevarat
ADVERTISEMENT

UPDATE / Anamaria Prodan a vorbit la sport.ro despre situaţia lui Laurenţiu Reghecampf. “Pînă în acest moment este antrenorul echipei. Prinţul este foarte mulţumit de joc, dar nu mereu intră mingea în poartă. Nimeni nu a venit să îi spună că e demis, nimeni nu a sunat. Din ce am văzut că a declarat prinţul, nu cred că vrea să îl schimbe. Nu e vina antrenorului că nu dau gol jucătorii. Un alt preşedinte să vină şi să-l înlocuiască pe Abdulrahman este foarte greu. Omul trăieşte pentru Al Hilal. Jucătorii nu îl lucrează pe Reghecampf, pentru că ar fi luat şi ei o grămadă de bani dacă cîştigau trofeele. Arabii au altă mentalitate, unii sînt vedete şi alţii nu”

Legat de Pintilii, Anamaria Prodan a declarat că situaţia este clară: “Nimeni nu i-a cerut să plece. S-a dus la preşedinte şi i-a zis să îl lase la Steaua şi să vină Samaras. Pintilii merge la Pandurii pentru trei luni!”, a declarat Anamaria Prodan la sport.ro.

ADVERTISEMENT

UPDATE / Conform presei din Arabia Saudită, conducătorul celor de la Al Hilal a negat demiterea lui Laurenţiu Reghecampf.

“Reghecampf nu a fost demis! Antrenorul i-a dus în finală, nu poate intra în teren să dea şi gol. Sîntem mulţumiţi de jocul echipei, pentru că îşi creează ocazii de gol şi ajunge cu uşurinţă la poartă, însă jucătorii au o problemă la finalizare. Mai mult, se pare că nu mai dau totul cînd ajung în finale, pentru că devin individualişti şi nu mai dau randamentul aşteptat”, a declarat numărul 1 de la Al Hilal, prinţul Mohammed Bin Faisal.

ADVERTISEMENT

VIDEO

Salariul lui Reghecampf la Al Hilal este de 3,5 milioane de euro pe an, aşa că arabii ar fi nevoiţi să îi achite 4,3 milioane de euro în cazul în care îl demit pe fostul antrenor al Stelei.

**************************************************************************************************

UPDATE / Conform presei din Arabia Saudită, Laurenţiu Reghecampf a fost demis, urmînd ca în cel mai scurt timp să se facă anunţul oficial.

ADVERTISEMENT

triiiii

Laurenţiu Reghecampf a pierdut vineri seara al doilea trofeu al sezonului, Cupa Prinţului, iar situaţia sa pe banca lui Al Hilal e din ce în ce mai incertă.

În urma acestei înfrîngeri, preşedintele clubului a demisionat la doar cîteva ore după înfrîngere, ceea ce complică lucrurile pentru român la Al Hilal. Prinţul Abdulrahman bin Musa’ad bin Adbul Aziz este cel care l-a adus pe Reghecampf la Al Hilal şi i-a luat mereu apărarea tehnicianului, dar şi-a asumat şi responsabilitatea rezultatelor.

ADVERTISEMENT

Cotidianul El Ghad a remarcat  că imediat după fluierul de final al disputei preşedintele lui Al Hilal a intrat pe gazon şi a mers spre jucători, trecând prin faţa lui Reghecampf fără să-l bage în seamă pe acesta.

După ce în noiembrie a pierdut finala Ligii Campionilor Asiei, iar în campionat e la 9 puncte în urma liderului, Al Nasr, Reghe e învins în a doua finală a sezonului şi practic ratează primele două obiective impuse când a preluat, în vara lui 2014, pe Al Hilal.

ADVERTISEMENT