Life

Efectele Lunii Pline din 12 august 2022, explicate de Camelia Pătrășcanu. Care sunt zodiile avantajate

Luna Plină din 12 aufust 2022 aduce niște schimbări pentru aproape toate zodiile, anunță astrologul Camelia Pătrășcanu. Care sunt efectele asupra fiecărui nativ a Lunii care se va forma în Vărsător în doar două zile?
10.08.2022 | 10:43
Efectele Lunii Pline din 12 august 2022 explicate de Camelia Patrascanu Care sunt zodiile avantajate
Horoscop de Lună Plină realizat de Camelia Pătrășcanu. Foto: Youtube Canal 33
ADVERTISEMENT

Luna Plină din zodia Vărsător de pe 12 august 2022 va fi o lună a transformărilor, care ne aduce o serie de momente revelatoare. Astrologul Camelia Pătrășcanu a făcut previziunile momentului.

Luna Plină din Vărsător și efectele. Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu

Berbecii au nevoie de multă creativitate să ajusteze o acțiune care consumă mulți bani. Au idei geniale, dar le mănâncă bani. Taurii se simt presați să facă lucruri de care ei nu sunt convinși. Această Lună Plină le trezește dragonul interior astfel încât mulți să spună că nu e moral să facă anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Gemenii pot pune cap la cap niște informații. E o perioadă în care multe secrete ies la iveală. Pot înțelege de ce unele lucruri sistemice nu funcționează.

Racii au nevoie de libertate. Vor să aibă mai mult surse financiare, dar să se și detașeze de anumite colaborări. Constrângerile care țin de relații trebuie date la o parte. Leii au relații foarte dificile cu persoane cu care nu mai pot merge în tandem. Nu mai văd la fel viitorul împreună.

ADVERTISEMENT

Fecioarele încep să vadă lucrurile diferit

Fecioarele văd lucrurile în altă cheie. Unele pot dori să schimbe locul de muncă și pot face asta sau caută un cadru adecvat pentru asta. Balanțele au o Lună Plină pe axa inimii. Ele vor iubi viața, vor avea plăcerea, bucuria de a trăi.

Scorpionii au nevoie să simtă că țin în control aspectele din viața lor. Țin mult la imaginea lor și la demnitate, la reprezentativitate.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii au Luna Plină vizând conceptele de viață, credințele, în general. Capricornii sunt economi, existând și Saturn în Vărsător. Sunt nevoiți să fie un pic mai deschiși cu partenerul de viață.

Vărsătorii sunt invitați să coaguleze toată înțelepciunea pe care au acumulat-o. Vor realiza ce au făcut bine și ce au făcut mai puțin bine. Peștii vor să își dea seama dacă au o contribuție benefică acolo unde lucrează.

ADVERTISEMENT

Trebuie să conștientizeze dacă fac lucruri bune sau rele. Previziunile astrologului Camelia Pătrășcanu au fost făcute pentru pagina de Youtube Canal 33.

ADVERTISEMENT