Premier League

Efectele Ramadanului pentru starul lui Liverpool. Mohamed Salah se antrenează la 3 dimineața. Video

29.04.2020 | 21:36
Efectele Ramadanului pentru starul lui Liverpool Mohamed Salah se antreneaza la 3 dimineata Video
ADVERTISEMENT

A început perioada Ramadanului, cea mai importantă sărbătoare religioasă din lumea musulmană. Mulți fotbaliști, inclusiv la echipe de top, sunt de religie musulmană și pentru ei contează enorm să respecte tradițiile Ramadanului.

Mohamed Salah respectă mereu regulile Ramadanului

În această situație se află și golgeterul lui Liverpool, egipteanul Mohamed Salah. La Salah respectarea Ramadanului este literă de lege, niciodată nu a nesocotit această îndatorire sfântă.

ADVERTISEMENT

Pentru antrenori, inclusiv pentru germanul Jurgen Klopp, perioada de Raamadan e una cu mari dureri de cap în ceea ce privește programul de pregătire al sportivilor. Aceștia nu mănâncă și nu beau nimic până la lăsarea soarelui, dar vin la ședințele de pregătire.

Jucătorii fac antrenamente acasă

Acum însă, fiind perioadă de carantină, antrenorii nu mai au motive să stea îngrijorați pentru starea de sănătate a jucătorilor intrați în Ramadan. Aceștia își urmează programul lor și singur își stabilesc și orele de antrenament pe care le fac acasă.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții Mohamed Salah a găsit soluția care să îl facă să respecte strict regulile Ramadanului, dar în același timp și să își poată realiza pregătirea.

Începe pregătirea la 2,40 sau la ora 3, în noapte

Antrenamentul egipteanului începe fie la ora 2,40, fie la ora 3, în plină noapte, dar după imaginile postate pe contul său de Instagram nu pare a fi deranjat de acest lucru.

ADVERTISEMENT

Dimpotrivă, cum reiese și din clipul video, Mohamed Salah are o vitalitate la parametri maximi și dacă nu ai ști ora la care efectuează aceste ședințe de pregătire ai putea jura că ele au loc în cursul zilei, atât de proaspăt arată egipteanul.

Liverpool așteaptă titlul de 31 de ani!

Salah se pregătește în acest mod acasă, urmând ca în scurt timp să se prezinte la echipă, în vederea începerii a trei săptămâni de pregătire a întregului lot, evident, păstrându-se măsurile de protecție.

ADVERTISEMENT

Campionatul ar urma să se reia până în data de 10 iunie, Liverpool având 25 de puncte peste locul 2 Manchester City, cu nouă etape înainte de final și fiind imposibil să mai piardă un titlu așteptat de 31 de ani!

ADVERTISEMENT