Sport

Efectul Cristiano Ronaldo! Instagramul lui Manchester United, luat cu asalt de fani. Și jucătorii „diavolilor” sunt în extaz. Foto

Postarea de pe Instagramul lui Manchester United privind întoarcerea lui Cristiano Ronaldo a fost bine primită de fani.
27.08.2021 | 19:51
Efectul Cristiano Ronaldo Instagramul lui Manchester United luat cu asalt de fani Si jucatorii diavolilor sunt in extaz Foto
ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, numărul like-urilor au crescut fulminant, iar postarea strânsese deja peste 2.000.000 de like-uri în doar un sfert de oră, deci se poate vorbi într-adevăr despre un „efect Cristiano Ronaldo”.

La postare a comentat și Phil Neville, fost coleg al lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United, care a lăsat un comentariu compus din emoji-uri cu inimi.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Manchester United au luat cu asalt Instagramul după venirea lui Cristiano Ronaldo

Fanii lui Manchester United trăiesc unul dintre cele mai frumoase momente din ultimii ani, asta pentru că Cristiano Ronaldo se întoarce pe „Old Trafford”.

Cristiano pleca în 2009 de la Manchester United la Real Madrid, reprezentând în acel moment cel mai scump transfer din istoria fotbalului, suma fiind puțin sub 95.000.000 de euro, ceea ce poate reprezenta o uimire pentru tinerii microbiști, dacă ne gândim că în momentul de față Neymar este jucătorul care deține recordul celui mai mare transfer din istorie, și anume 222.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Manchester United a făcut deja o primă postare pe contul oficial de Instagram, în care clubul anunța venirea starului portughez, moment în care suporterii „diavolilor roșii” au luat cu asalt rețelele de socializare.

Astfel, în doar un sfert de oră, fanii au dat peste 2.000.000 de like-uri la postare, iar numărul crește în continuare covârșitor.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manchester United (@manchesterunited)

Și jucătorii lui Manchester United sunt în extaz

Nu numai fanii lui Manchester United au fost entuziasmați de anunțul transferului lui Cristiano Ronaldo, ci și jucătorii „diavolilor roșii”, viitorii coechipieri ai lui „CR7”, în frunte cu Bruno Fernandes, coleg al lui Cristiano și în naționala Portugaliei.

Bruno Fernandes l-a imitat pe Paul Pogba, care anunțase în trecut transferul lui Romelu Lukaku și a postat un mesaj amuzant pe Twitter: „Agentul Bruno Fernandes? Bine ai revenit, Cristiano!”, referitor la faptul că l-a convins pe Cristiano să se întoarcă pe „Old Trafford”.

ADVERTISEMENT

Jadon Sancho a fost până acum cel mai tare transfer făcut de United în această vară, iar acum jucătorul venit de la Borussia Dortmund a postat și el un mesaj despre venirea lui Cristiano Ronaldo.

„Ore înfricoșătoare!”, a fost mesajul lui Jadon Sancho la scurt timp după anunțarea venirii lui Cristiano Ronaldo.

„Wow, wow, wow, s-a întors acasă!”, a fost și mesajul lui Marcus Rashford postat pe contul personal de Twitter.

Vara transferurilor lui Cristiano Ronaldo și Lionel Messi

Vara anului 2021 va rămâne în istoria fotbalului în special pentru transferurile lui Cristiano Ronaldo și Lionel Messi. Starul argentinian s-a transferat, din postura de jucător liber de contract, la PSG, acolo unde va fi din nou coleg cu Neymar.

De cealaltă parte, Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United, deși a fost aproape de a ajunge la rivalii de la Manchester City, acolo unde Pep Guardiola îl aștepta cu brațele deschise.

În cele din urmă, Cristiano a ales să revină la clubul care l-a propulsat la statutul de star al fotbalului, iar un duel dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi a fost evitat momentan, PSG și Manchester City fiind în aceeași grupă Champions League.

Cel mai probabil Cristiano Ronaldo va prelua numărul 7 de la Edinson Cavani, număr pe care l-a purtat la Manchester United și care face parte din viața sa, acesta fiind și supranumit „CR7”, nume pe care îl folosește și la produsele pe care le deține.

  • 36 de ani are Cristiano Ronaldo

  • (P) Cota Get’s Bet pentru Wolverhampton – Manchester United: 1,87 este cota pentru „gazdele nu marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: