Sport

Efectul Cristiano Ronaldo! Manchester United a doborât în doar patru ore recordul de tricouri vândute

Manchester United a anunțat că Ronaldo va purta numărul 7, iar la doar patruore după anunț, recordul tricourilor vândute a fost doborât.
05.09.2021 | 08:26
Efectul Cristiano Ronaldo Manchester United a doborat in doar patru ore recordul de tricouri vandute
Efectul Cristiano Ronaldo! Manchester United a vândut în doar 4 ore cele mai multe tricouri din istorie cu starul portughez
ADVERTISEMENT

Fanii lui Manchester United au făcut cozi în fața stadionul Old Trafford pentru a pune mâna pe tricoul lui Cristiano Ronaldo, iar vânzările au fost deja doborâte înainte ca jucătorul portughez  să lovească o minge.

A fost doborât recordul de tricouri vândute cu Ronaldo în doar patru ore

După ce s-a anunțat că Ronaldo va purta din nou numărul 7 la Manchester United, recordul celor mai multe tricouri vândute a fost doborât după doar ore ore.

ADVERTISEMENT

Magazinul online al clubului este condus de Fanatics, care lucrează cu peste 300 de cluburi din întreaga lume și cu mai multe ligi sportive de top.

Numai în prima oră, Ronaldo a depășit cea mai bună zi de vânzări globale pentru „diavolii roșii”.  Site-ul United Direct a avut cele mai multe vânzări din istorie al unui produs în doar 60 de minute.

ADVERTISEMENT

Ronaldo l-a întrecut pe rivalul Messi

În întreaga rețea Fanatics, Ronaldo a devenit cel mai vândut sportiv vreodată în primele 24 de ore de la transferul la un nou club.

El l-a depășit pe Lionel Messi când acesta a semnat cu PSG, pe Bryce Harper când s-a transferat la Philadelphia Phillies în baseball, pe Tom Brady când a semnat cu Tampa Bay Buccaneers în fotbalul american și LeBron James când a semnat cu la LA Lakers în baschet.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, mesaj pentru fanii lui Manchester United

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United, clubul care l-a consacrat. Starul portughez a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, atât pentru fani cât și pentru Sir Alex Ferguson, antrenorul care i-a schimbat cariera.

„Toată lumea care mă cunoaște știe despre dragostea eternă pe care o port pentru Manchester United. Anii pe care i-am petrecut la acest club au fost de-a dreptul minunați și calea pe care am mers împreună este scrisă cu litere de aur în istoria acestui club minunat.

ADVERTISEMENT

Nici nu știu cum să încep să explic sentimentele pe care le am acum, când văd că anunțul revenirii mele pe Old Trafford face înconjurul lumii.

Este ca un vis devenit realitate să primesc atâta dragoste și respect din partea suporterilor din tribune, mai ales după toate ocaziile în care am jucat contra lui Manchester United. 100% așa arată visele!

Primul meu campionat, prima mea cupă, prima convocare la naționala Portugaliei, primul meu Champions League, prima mea Gheată de Aur și primul meu Balon de Aur, toate s-au născut din această conexiune specială dintre mine și ‘Diavolii Roșii’.

Istoria a fost scrisă în trecut și se va scrie încă o dată! Aveți cuvântul meu!

Sunt chiar aici! M-am întors acasă! Haideți s-o facem să se întâmple din nou! PS – Sir Alex, asta este pentru tine…”, a scris Ronaldo, pe Instagram.

ADVERTISEMENT