Sport

Efectul Messi! „Explozie” de comenzi la restaurantul care i-a livrat pizza

Lionel Messi a făcut celebră o pizzerie din Statele Unite ale Americii, care a dat lovitura după ce i-a livrat pizza starului argentinian.
19.09.2023 | 20:20
Efectul Messi Explozie de comenzi la restaurantul care ia livrat pizza
Restaurantul care i-a livrat pizza a dat lovitura. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

După fotografiile pe care Lionel Messi le-a postat cu pizza comandată pe conturile personale de rețele sociale, restaurantul a primit o adevărată „explozie” de comenzi.

Restaurantul care i-a livrat pizza a dat lovitura

Restaurantul „Banchero Miami” a dat lovitura după ce Lionel Messi a postat fotografii cu pizza pe care a comandat-o de la aceștia, iar urmăritorii lui au luat cu asalt restaurantul.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi și-a comandat „Pizza Don Antonio”, o specialitate a restaurantului, care conține: mozarella, sos de roșii, felii de roșii, anșoa, ceapă și măsline.

„Mulțumim tuturor pentru alegerea făcută, mulțumiri GOAT pentru că exiști”, a fost mesajul restaurantului „Banchero Miami” pentru Lionel Messi, care le-a crescut afacerea.

ADVERTISEMENT

De ce a ales Lionel Messi să meargă la Inter Miami

Lionel Messi a vorbit despre decizia sa de a merge la Inter Miami, explicând și motivele pentru care nu s-a mai reîntors la Barcelona: „Am luat decizia că voi merge la Miami. Încă nu am stabilit toate amănuntele.

Îmi lipsesc unele lucruri, dar am decis să continuăm drumul. Am avut oferte de la alte echipe din Europa, dar nici nu le-am luat în considerare pentru că ideea mea era să merg la Barcelona și dacă nu a ieșit treaba cu Barcelona.

ADVERTISEMENT

​​Analizând totul, am ales să părăsesc fotbalul european și multe altele după câștigarea Cupei Mondiale, care a fost ceea ce aveam nevoie pentru a-mi încheia cariera în această parte”.

„Vreau să trăiesc experiența competiției din Statele Unite într-un mod diferit, să mă bucur zi cu zi mult mai mult, dar cu aceeași dorință să câștig și să fac mereu lucrurile bine, dar cu mai multă liniște sufletească.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi fost o chestiune de bani, aș fi plecat în Arabia Saudită sau în altă parte. Mi s-au părut mulți bani. Adevărul este că decizia mea finală mă duce în altă parte și nu pentru bani”, a mai spus Lionel Messi, pentru Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT
Tags: