Sport

FCSB – UTA, întrerupt după ce mai multe petarde au explodat în Peluza Nord. Ce s-a întâmplat cu fanii arădeni, susținuți și de Peluza Sud. Video

FCSB a fost taxată de fani după umilința cu Silkeborg, din Conference League. La meciul cu UTA, asistența pe Arena Națională a fost foarte redusă.
16.10.2022 | 20:52
FCSB  UTA intrerupt dupa ce mai multe petarde au explodat in Peluza Nord Ce sa intamplat cu fanii aradeni sustinuti si de Peluza Sud Video
Mai multe petarde au explodat în Peluza Nord a FCSB. Foto FANATIK
ADVERTISEMENT
16-10-2022
18:11

FCSB - UTA a fost întrerupt din cauza petardelor aruncate de Peluza Nord

În ciuda faptului că asistența a fost redusă pe Arena Națională, nu au lipsit problemele. Partida FCSB – UTA a fost întreruptă preț de câteva minute după ce în Peluza Nord au explodat mai multe petarde. 

O parte dintre materialele pirotehnice au ajuns și pe gazon, motiv pentru care Sebastian Colțescu a decis să întrerupă jocul. S-a reluat după o scurtă pauză, mai ales că fanii de la Peluza Nord s-au mai liniștit și după apelul făcut de crainicul stadionului.

FCSB a fost părăsită de fani pentru partida cu UTA, din etapa a 14-a a SuperLigii. A fost cea mai redusă asistență dintre toate meciurile pe care formația lui Nicolae Dică le-a disputat în acest sezon pe propriul teren.

FCSB, părăsită de fani la meciul cu UTA. Doar 3.500 de spectatori pe Arena Națională după rușinea cu Silkeborg

În ciuda faptului că partida a fost programată duminică de la 20:30, o oră ideală, suporterii “roș-albaștrilor” nu s-au îngrămdit spre Arena Națională. Ba din contră, tribunele au fost aproape goale. Asta deși partida este crucială pentru viitorul FCSB. Gigi Becali a fost la baza din Berceni pentru a discuta cu Dică și jucătorii, așa cum a anunțat FANATIK.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord a fost, totuși la datorie la partida cu UTA. Au fost destul de mulți fani prezenți la primul inel al acelei peluze. În schimb, la tribuna II și la tribuna I a fost puțină lume. Aproximativ 3.500 de fani.

A fost un adevărat protest al fanilor FCSB, care s-au arătat dezgustați de rezultatele din ultima perioadă. În special de rușinile din dubla cu Silkeborg, un neverosimil 0-10 pe ansamblu celor două partide. Gigi Becali a fost și el foarte furios după meciurile cu danezii și a anunțat măsuri dure în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Probleme cu Jandarmeria pentru fanii celor de la UTA, susținuți și de Peluza Sud Steaua

O altă ruptură între fani și conducerea clubului a fost legată de prețul mare al biletelor pentru partidele din Conference League, pe care vicecampioana le-a tratat superficial, folosind multe rezerve.

În plus, nici rezultatele din SuperLiga nu au fost pe placul fanilor. FCSB a stat departe de zona de play-off, dar poate să urce până pe locul 7 dacă va reuși să câștige cu UTA, după ce s-a impus și la Ploiești, cu Petrolul.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare asistență din acest sezon pentru FCSB a fost la partida cu Dunajska Streda, când 40.000 de fani au venit pe Arena Națională. În schimb, la meciurile din SuperLiga au fost prezențe mult mai mici.

Au fost probleme și pentru fanii celor de la UTA, care au fost susținuți la această partidă și de cei de la Peluza Sud Steaua. Jandarmii au fost mult mai atenți la verificarea fanilor oaspeților, motiv pentru care aceștia nu au putut intra pe stadion decât după jumătatea primei reprize.

ADVERTISEMENT

“În timp ce pe stadion s-a intrat doar în baza biletului, suporterii oaspeți, prezenți la meciul F.C. Fcsb – UTA, ar fi trebuit să se legitimeze. Steliștii, care stau alături de arădeni, trebuiau: să aiba buletin de București, să se dezbrace pentru control, să li se facă poză cu buletinul în mână, fără mesaje şi fără stickere. Acestea fiind, conform spuselor Jandarmeria Bucuresti, ordine de ultim moment, “e ordin de sus… da, avem datele la toți dar prea ne-ați aruncat cu făină pe noi la meciul cu Dinamo”, scrie AS47.

Fanii de la Peluza Sud i-au atacat pe rivalii de la Nord pentru că au oferit informații la Poliție care au dus la arestarea mai multor membri ai grupului Glas. La rândul lor, fanii FCSB au avut bannere prin care au răspuns acestor acuze. “Vorbiți de sifonat asta ne amuză / Când Poliția stă fix la voi în peluză” și “Încercați să ne atacați / Dar voi sunteți ăia “pătați”

 

Mesaj Peluza Nord
Mesaj Peluza Nord

 

 


Cota BETANO pentru FCSB: 3,45 este cota pentru „1 solist” la UTA – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT