Fotbal intern

“Efectul” Victor Pițurcă la Universitatea Craiova! S-au vândut 1000 de abonamente de la venirea noului antrenor. EXCLUSIV

14.09.2019 | 12:31
Efectul Victor Piturca la Universitatea Craiova Sau vandut 1000 de abonamente de la venirea noului antrenor EXCLUSIV

Universitatea Craiova joacă duminică, de la ora 21:00, împotriva FCSB-ului pe “Ion Oblemenco”, fiind primul meci al lui Victor Pițurcă de la revenire. S-a creat un entuziasm uriaș în Bănie după ce Piți a preluat banca tehnică a echipei și asta s-a simțit și în numărul de abonamente vândut de olteni. 

“Efectul” Victor Pițurcă la Universitatea Craiova! 1000 de abonamente în plus de la venirea antrenorului

Din informațiile FANATIK, după revenirea lui Piți la Craiova s-au vândut nu mai puțin de 1000 de abonamente. Anunțul oficial a fost făcut pe 22 august, iar în mai puțin de o lună, U Craiova a reușit să vândă un număr uriaș de abonamente pentru acest sezon.

De altfel, Universitatea Craiova este echipa din Casa Pariurilor Liga 1 cu cel mai mare număr de abonați. S-au vândut 6000 de abonamente pentru meciurile de pe teren propriu din acest sezon de pe “Ion Oblemenco”. La acest număr au contribuit cu siguranță condițiile de 5 stele de pe noul stadion, ambițiile de titlu ale conducerii, dar și venirea lui Victor Pițurcă, văzut ca un garant al succesului în Bănie.

"Efectul" Victor Pițurcă la Universitatea Craiova! S-au vândut 1000 de abonamente de la venirea noului antrenor. EXCLUSIV
“Efectul” Victor Pițurcă la Universitatea Craiova! S-au vândut 1000 de abonamente de la venirea noului antrenor. EXCLUSIV FOTO: Fotbalistii Universitatii Craiova la primul antrenament sub comanda lui Victor Piturca, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Prețurile la abonamente: între 190 de lei și 1000 de lei

Prețurile la abonamente pe “Ion Oblemenco” sunt între 190 de lei și 1000 de lei după cum urmează:

  • VIP – 1000 de lei
  • Tribuna 1 – 500 de lei
  • Tribuna 2 – 380 de lei
  • Peluza Sud – 190 de lei
  • Peluza Nord – 190 de lei

De altfel, Victor Pițurcă a declarat la prezentarea oficială că unul dintre cei mai importanți factori care l-au făcut să accepte oferta lui Mihai Rotaru au fost suporterii: “Dorinţa publicului de a reveni la Craiova a contat foarte mult la decizia mea. Îmi doresc ca suporterii să fie alături de toţi jucătorii. Mă interesează foarte mult performanţa, nu partea financiară”

"Efectul" Victor Pițurcă la Universitatea Craiova! S-au vândut 1000 de abonamente de la venirea noului antrenor. EXCLUSIV
“Efectul” Victor Pițurcă la Universitatea Craiova! S-au vândut 1000 de abonamente de la venirea noului antrenor. EXCLUSIV FOTO: Fotbalistii Universitatii Craiova la primul antrenament sub comanda lui Victor Piturca, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, marti 3 septembrie 2019.

Universitatea Craiova este în acest moment pe locul 3 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 cu 16 puncte după primele 8 etape. Echipa lui Pițurcă este la patru lungimi de CFR Cluj, echipă care are și un meci în plus.