Fotbal international

Effenberg, laude pentru Mandzukic! ”Îl prefer de 10 ori în fața lui Neymar”

15.07.2018 | 11:06
Effenberg laude pentru Mandzukic Il prefer de 10 ori in fata lui Neymar

Fostul internațional german Stefan Effenberg l-a lăudat pe atacantul croat Mario Mandzukic, înaintea finalei Campionatului Mondial din Rusia. Legendarul jucător al lui Bayern Munchen consideră că jucătorul de la Juventus Torino este unul dintre cei mai buni trei atacanți ai momentului.

”Ceea ce a făcut Mandzukic în prelungirile meciului cu Anglia a fost nemaipomenit. A fost jucătorul crucial pentru Croația. În opinia mea, este unul dintre cei mai buni trei atacanți din lume în acest moment. Îl prefer de 10 ori în fața lui Neymar”, a spus Stefan Effenberg pentru site-ul  t-online.de.

Effenberg, laude pentru Mandzukic: ”Ar valora 200 de milioane de euro”

”Dacă ar fi puțin mai tânăr ar valora 200 de milioane de euro. Mandzukic este cel mai mai important jucător din echipa croată. Nu înțeleg nici acum de ce Bayern Munchen l-a vândut la Atletico Madrid”

, a afirmat fostul internațional german.

Fostul internațional german Stefan Effenberg l-a lăudat pe atacantul croat Mario Mandzukic, despre care a spus că-l preferă în fața lui Neymar
Fostul internațional german Stefan Effenberg l-a lăudat pe atacantul croat Mario Mandzukic, despre care a spus că-l preferă în fața lui Neymar

Situația lui Mario Mandzukic, în vârstă de 32 de ani, la Juventus Torino este destul de neclară, mai ales că ”Bătrâna Doamnă” l-a transferat în această vară pe starul portughez Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Presa internațională a scris în ultima perioadă că atacantul croat a devenit o țintă pentru managerul lui Manchester United, Jose Mourinho.

Croaţia s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala unui Campionat Mondial după victoria obţinută cu 2-1, după prelungiri în faţa Angliei. Ivan Perisic şi Mario Mandzukic au marcat golurile micuţiei naţionalei şi  au scos lumea pe străzile din Zagreb.

Franţa – Croaţia este finala Campionatului Mondial 2018. Meciul se va juca duminică, de la ora 18:00, pe stadionul “Lujniki” din Moscova, unde croaţii au eliminat Anglia în semifinală. Europenii îşi asigură, în aceste condiţii, al patrulea trofeu consecutiv în cea mai importantă competiţie.

Tags: