Fotbal intern

Negoiţă a scos banii. Primele cu care vrea să bată şi U Cluj!

UPDATE Ionuţ Negoiţă are o datorie de 1 milion de euro la Nicolae Badea. Omul de afaceri spune că, pe moment, fostul acţionar nici nu trebuie să se mai gîndească la bani....
14.03.2014 | 18:18
Negoita a scos banii Primele cu care vrea sa bata si U Cluj
ADVERTISEMENT

UPDATE Ionuţ Negoiţă are o datorie de 1 milion de euro la Nicolae Badea. Omul de afaceri spune că, pe moment, fostul acţionar nici nu trebuie să se mai gîndească la bani.

“Prioritate este să rămînă clubul în viaţă, să luăm licenţa. Domnul Badea ştie bine ce a lăsat la acest club. A luat bani, la ce mi-a lăsat, nu trebuia să mai ia nimic! Dosarul de licenţiere este pregătit, mai sînt ceva sume de plătit. Nu sînt probleme. Licenţa are legătură cu datoriile pe linie de fotbal”, a declarat Negoiţă.

ADVERTISEMENT

Negoiţă a recunoscut franc că în acest moment echipa nu are forţa să joace în competiţii europene. “Sincer, prefer ca atunci cînd vrem să accedem în Europa să fim şi pregătiţi, nu să ne facem de rîs. Momentan sîntem în reconstrucţie, nu avem echipă de Europa. E un pic cam devreme pentru Dinamo. N-au reuşit să intre în grupele Europa League, deşi au proiecte mai vechi decît noi. Cei de la Pandurii s-au calificat, dar n-au făcut mare lucru. Noi vrem să fim pregătiţi atunci cînd o să facem pasul spre Europa”, a mai spus omul de afaceri.

…………………………………….

Dinamo a ajuns pe locul patru în clasament spre mulţumirea patronului Ionuţ Negoiţă, însă prestaţiile bune ale jucătorilor lui Stoican l-au determinat pe omul de afaceri să bage mîna adînc în buzunar, chiar dacă s-a plîns în mai multe rînduri, atît public, cît şi apropiaţilor că face faţă din ce în ce mai greu cheltuielilor.

ADVERTISEMENT

Pentru o victorie în Ghencea, patronul de la RIN promisese o primă de echipă în valoare de 40.000 de euro. Dinamoviştii au fost foarte aproape să o obţină, însă golul lui Keşeru din minutul 89 a anulat acest lucru. Totuşi, impresionat de jocul fotbaliştilor, Negoiţă i-a asigurat că vor încasa totuşi un bonus, ceva mai mic, dar a condiţionat obţinerea acestuia şi de o victorie împotriva Coronei Braşov.

Salarii achitate la presiunile jucătorilor

Cum Dinamo a învins ultima clasată, fotbaliştii din lotul lui Stoican au împărţit aproximativ 15.000 de euro în această săptămînă, doar că omul de afaceri a trebuit să bage şi mai adînc mîna în buzunar. La mijlocul lui martie se împlineau trei luni de cînd fotbaliştii nu mai încasaseră niciun ban din salarii, motiv pentru care nemulţumirea în vestiar crescuse tot mai mult. “Sîntem în obiectiv, pe locul patru, am jucat bine în ultimele meciuri. Cît au de gînd să ne mai ţină aşa?“, au vorbit fotbaliştii între ei, discuţii care au ajuns şi la urechile lui Ionuţ Negoiţă care a făcut tot posibilul ca în conturile fotbaliştilor să intre banii pe o lună şi jumătate. Omul de afaceri a vrut să se asigure, în acest fel, că băieţii lui Stoican se vor putea concentra în perspectiva următoarelor meciuri pentru a menţine trendul ascendent pe care se află după egalul din Ghencea şi victoria cu echipa braşoveană. Iar prima partidă vizată este cea cu Universitatea Cluj de sîmbătă în care Negoiţă vrea neapărat victoria.

ADVERTISEMENT