Carousel hot news

Egal chinuit în mocirlă, dar Chirilă visează: “Schimbăm gazonul şi facem spectacol”

Egalul realizat pe teren propriu, Cu Universitatea Cluj, l-a mulţumit pe Ionuţ Chirilă. Tehnicianul Chiajnei este impresionat de aportul elevilor săi şi rămîne încrezător pentru următoarele...
08.03.2014 | 18:19
Egal chinuit în mocirlă, dar Chirilă visează:

Egalul realizat pe teren propriu, Cu Universitatea Cluj, l-a mulţumit pe Ionuţ Chirilă. Tehnicianul Chiajnei este impresionat de aportul elevilor săi şi rămîne încrezător pentru următoarele partide.

“Sînt foarte mulţumit pentru că azi mi-am dat seama ce caracter au băieţii mei. Au fost ploi de 4-5 zile la rînd, am condus jocul de la început, am luat un gol stupid, s-a văzut încă o dată clasa lui Lemnaru, le-am zis băieţilor că cine va deschide scorul, va şi cîştiga pentru că e foarte greu să joci pe acest noroi.

A fost un meci incredibil de greu, sînt convins că dacă intram cu 1-1 la pauză, Clujul nu ar fi putut rezista pînă la final. Un punct împotriva unei echipe care a bătut Astra, un club foarte bine organizat, tinereţea Chiajnei este de neoprit. La anul schimbăm gazonul şi vom face spectacol. Primarul are dreptul să spune ce doreşte”, a declarat la Dolcesport, Ionuţ Chirilă.

De partea cealaltă, Mihai Teja regretă că nu a putut învinge Concordia, dar promite că jucătorii Universităţii se vor revanşa faţă de suporteri cu o victorie împotriva lui Dinamo.

“Au fost ocazii multe, păcat că nu le-am fructificat. Lemnaru a făcut un joc foarte bun, sperăm să dea goluri şi ceilalţi jucători, avem nevoie de cît mai multe puncte. Am vrut să cîştigăm şi la Piatra Neamţ, am vrut şi aici, nu s-a putut, vrem să batem pe Dinamo. Sper ca U Cluj să ia cele trei puncte”, a spus antrenorul “şepcilor roşii” la final.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri