Fotbal international

Egipt – Uruguay 0-1, la CM 2018! Gol marcat în minutul 90! Salah, doar rezervă

15.06.2018 | 15:01
Egipt  Uruguay 01 la CM 2018 Gol marcat in minutul 90 Salah doar rezerva

Egipt – Uruguay LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Uruguay a învins Egiptul, scor 1-0, sud-americanii reuşind să obţină victoria în ultimul minut al meciului, după reuşita lui Gimenez. Primul meci din această grupă, de fapt uvertura turneului, a prilejuit suporterilor ţării gazdă a competiţiei să trăiască momente absolut magice. Rusia, care nu mai bătuse pe nimeni de 251 de zile, a spulberat pur şi simplu Arabia Saudită, făcându-l fericit şi pe preşedintele Vladimir Putin, prezent în tribune.

Min. 89: GOOOOOOOOOOOL Uruguay! Gimenez înscrie în ultimul minut

UPDATE, ora 15:00 / A început meciul Egipt – Uruguay


UPDATE: ora 13:50. Se cunosc echipele de start pentru partida de la Ekaterinburg. Vestea cumplită pentru egipteni este faptul că vedeta Mohamed Salah nu se află pe teren, aşa cum a sperat o ţară întreagă! El este totuşi pe banca de rezerve şi în funcţie de evoluţia partidei e posibil să intre.


UPDATE: ora 13:10. Uruguayenii sunt deosebit de optimişti în privinţa unui rezultat pozitiv în meciul de deschidere la turneul final. Edinson Cavani cere fanilor să susţină echipa, cei din Rusia pe stadion, cei de acasă în faţa micilor ecrane.


Egipt – Uruguay LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Dacă Mohamed Salah va fi pe teren încă din primul minut, acest meci va aduce la rampă duelul dintre trei dintre cei mai valoroşi atacanţi din lume la acest moment, pe de o parte golgeterul Premier League, Salah, pe de alta Luis Suarez şi Edinson Cavani, doi dintre cei mai prolifici jucători de la Barcelona şi respectiv PSG. La prima vedere sud-americanii par a fi favoriţi, dar Egiptul lui Hector Cuper nu este o naţională uşor de dovedit. Ambele echipe sunt neînvinse de 4 meciuri Uruguayși de 3 meciuri Egipt.

Egipt – Uruguay LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Se joacă pe terenul echipei lui Bicfalvi

Egipt – Uruguay LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Tot planul tactic al “faraonilor” depinde însă de prezenţa pe teren a lui Salah. Jucătorul cheie al Egiptului a fost accidentat de către spaniolul Sergio Ramos în finala Champions League Real Madrid – FC Liverpool și a suferit o fractură de claviculă. Se află în cursa pentru recuperarea miraculoasă, care să îi permită să fie alături de coechipieri încă din primul minut sau măcar pe parcusul partidei de debut la Mondial. El s-a antrenat normal pentru prima dată joi și sunt speranțe ca să poată juca, dar decizia o va lua stafful medical cu o oră înaintea jocului.

Egipt - Uruguay LIVE STREAM Campionatul Mondial. Luis Suarez este unul dintre marile pericole pentru poarta Egiptului. Starul Barcelonei e anunţat titular
Egipt – Uruguay LIVE STREAM Campionatul Mondial. Luis Suarez este unul dintre marile pericole pentru poarta Egiptului

Egipt – Uruguay LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Partida se va disputa la o oră mai puțin obișnuită, 15:00, pe Stadionul Central din Ekaterinburg, stadionul echipei Ural, la care joacă titular internaționalul român Eric Bicfalvi. În ziua jocului a fost interzisă vânzarea de băuturi alcoolice pe o rază de 2 kilometri faţă de stadion, o măsură excesivă, pentru că şi aşa fanii egipteni nu se prea omoară cu alcoolul, fiind musulmani şi nici uruguayenii nu sunt mari beţivi. Egiptul a revenit la un turneu final de Mondial după experienţa din 1990, din Italia. Uruguay are două titluri mondiale, 1930 şi 1950 şi a participat la 13 ediţii de Campionat Mondial. Nu există decât un precedent între cele două naţionale, Uruguay învingând în 2006, la Alexandria, deci în Egipt, cu 2-0 echipa “faraonilor”, într-un meci amical.