Life

Ei sunt bărbații care au avut relații de iubire cu Simona Halep

18.08.2020 | 14:55
Ei sunt barbatii care au avut relatii de iubire cu Simona Halep
ADVERTISEMENT

Fire discretă, Simona Halep a fost destul de rezervată când a venit vorba de viața ei personală. Nu îi place să-și expună în mediul public cu chestiuni ce țin de intimitate.

În toți acești ani, Simona s-a axat foarte mult pe carieră, să profite de tinerețe și să dea tot ce poate pentru a ajunge tot mai sus. Astfel, viața amoroasă a fost lăsată pe planul secund, nefiind neapărat o prioritate.

ADVERTISEMENT

Cancan.ro scrie că, înainte de Toni Iuruc, cel cu care se va și căsători, Simona s-a iubit cu Andrei Mlendea, pe vremea când avea doar 18 ani. Relația a fost ținută în secret o vreme bună.

Cu cine s-a iubit Simona Halep înainte de Toni Iuruc

Lista foştilor iubiţi ai Simonei Halep a început cu Andrei Mlendea. Pe atunci, sportiva era la vârsta majoratului, dar acest lucru nu a fost un impediment. Legătura cu Andrei a durat până undeva prin 2013.

ADVERTISEMENT

A urmat Costa Sponte, fiul milionarului Teia Sponte şi prietenului lui Gigi Becali, doi ani mai târziu. Despre această relație bunica Simonei spunea că se va oficializa și va urma o nuntă.

Se ia cu fiul lui Teia. E cipan de-ai noştri, taică-su fost cu noi, la Tulcea”, spunea bunica la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Nu a fost să fie așa. Simona și-a văzut de drum, s-a concentrat pe carieră, iar Costa Sponte s-a căsătorit, în 2019, cu o tânără de 20.

Toni Iuruc cel care a convins-o pe Simona să se căsătorească și să se așeze la casa ei, este cel care urma s-o ducă la altar anul acesta. Planurile însă i-au fost date peste cap din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

Toni și Simona plănuiau să se căsătorească în luna septembrie a acestui an, după US Open, în cadrul unei ceremonii grandioase, la care să participe toți prietenii lor. Se anunța evenimentul anului.

Numai că, pentru asta trebuie să mai aștepte, cel puțin până la anul, timp suficient și pentru Simona care voia să devină mamă la 30 de ani. Mai are doi ani la dispoziție.

“La 30 de ani mă gândeam să am un copil. Dar, știți, sunt foarte tânără și nu pot renunța acum la tenis. Vreau să joc cât de mult pot. Dacă voi observa că sunt obosită, atunci mă voi retrage”, mărturisea sportiva.

ADVERTISEMENT