Sport

Ei sunt cei 3 fotbalişti pe care Edi Iordănescu i-a cerut lui Gigi Becali! Care sunt ţintele FCSB. Exclusiv

FANATIK a aflat cine sunt cei 3 fotbalişti pe care Edi Iordănescu i-a cerut lui Gigi Becali pentru a-i aduce la FCSB.
26.08.2021 | 17:28
Ei sunt cei 3 fotbalisti pe care Edi Iordanescu ia cerut lui Gigi Becali Care sunt tintele FCSB Exclusiv
Ei sunt cei 3 fotbalişti pe care Edi Iordănescu i-a cerut lui Gigi Becali! Care sunt ţintele FCSB (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

FCSB l-a vândut pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK, astfel că Edi Iordănescu i-a cerut 3 fotbalişti lui Gigi Becali. Vicecampioana României mai are timp până pe 6 septembrie să înregistreze jucători noi, ceea ce înseamnă că “roş-albaştrii” trebuie să se grăbească.

Lista cu numele celor 3 fotbalişti pe care Edi Iordănescu i-a cerut lui Gigi Becali. De aici se aleg viitori jucători ai FCSB

Din informaţiile FANATIK, Edi Iordănescu i-a cerut lui Gigi Becali să perfecteze transferurile lui Hervin Ongenda, Valentin Gheorghe şi Claudiu Keşeru. Patronul “roş-albaştrilor” i-a transmis că va încerca să-i aducă cel puţin 2 dintre aceşti jucători.

ADVERTISEMENT

Valentin Gheorghe este unul dintre jucătorii pe care Edi Iordănescu s-a bazat atunci când a venit la Astra Giurgiu, după ce Ioan Niculae a vândut cei mai importanţi jucători. Despre interesul FCSB faţă de mijlocaşul ofensiv de 24 de ani a scris în premieră prosport.ro, iar fotbalistul e dornic să părăsească echipa din Liga 2.

Claudiu Keşeru se află, la rândul lui, pe lista lui Edi Iordănescu, iar atacantul lui Ludogoreţ se află momentan la echipa a doua a campioanei Bulgariei. Cosmin Moţi, directorul tehnic, a explicat situaţia jucătorului pentru FANATIK şi a susţinut că decizia, ca internaţionalul român să fie trimis la formaţia secundă, a fost luată de antrenor.

ADVERTISEMENT

“E normal să fie afectat, dar a fost decizia strict a antrenorului și nu are nimeni ce să facă. Nu știu ce putea fi făcut. Nimeni nu poate interveni peste antrenor. Aici nu e ca în România. Nu ține de mine sau de conducerea clubului”, a declarat Cosmin Moţi pentru FANATIK.

Hervin Ongenda se află şi pe lista Universităţii Craiova. Oltenii au schimbat oferta

Al treilea jucător de pe lista lui Edi Iordănescu este Hervin Ongenda, fotbalist care este dorit şi de Universitatea Craiova. În primă fază, oltenii au oferit 150.000 de euro pentru mijlocaşul ofensiv de 26 de ani, însă suma nu a fost pe placul lui Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate că U Craiova a venit cu o nouă ofertă, cifrată la 300.000 de euro şi cu 10% dintr-un viitor transfer. În plus, oltenii au plusat şi cu bonusuri. Oficialii clubului din Bănie sunt dispuşi să urce oferta până la 500.000 de euro.

Valeriu Iftime a vorbit pentru FANATIK despre ceea ce se întâmplă cu Hervin Ongenda şi a susţinut că jucătorul nu va pleca nicăieri, doar dacă vor exista situaţii speciale.

ADVERTISEMENT

“Hervin nu pleacă, în momentul ăsta, decât în situații speciale și nu știu dacă echipa mea este pregătită să-l dea. Deocamdată, nu m-am gândit la aspectul ăsta. În momentul ăsta, nu cred că Ongenda pleacă la FCSB. Nu am avut nicio discuție cu Gigi Becali”, a declarat Valeriu Iftime pentru FANATIK.

FCSB se pregăteşe de derby-ul cu CFR Cluj, dar l-a pierdut pe Florinel Coman

FCSB se va duela cu CFR Cluj, într-un derby programat duminică, de la ora 21:00, în etapa a 7-a, însă Edi Iordănescu a primit o veste proastă în zilele premergătoare meciului din Gruia.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că Florinel Coman se va opera după accidentarea suferită în meciul cu Sepsi, astfel că nu va mai juca în 2021 pentru FCSB. Mijlocaşul ofensiv de 23 de ani a mai avut probleme medicale şi în primăvară, după ce s-a accidentat cu Macedonia de Nord.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,65 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT