Sport

Ei sunt cei doi fotbalişti cu salariile la zi de la Dinamo! Pentru ceilalţi, restanţele ajung şi la 5 luni. Exclusiv

Dinamo se confruntă în continuare cu mari probleme financiare, iar din tot lotul dinamovist doar doi jucători au salariul la zi. Restanţele celorlalţi ajung şi la 5 luni.
11.07.2021 | 12:14
Ei sunt cei doi fotbalisti cu salariile la zi de la Dinamo Pentru ceilalti restantele ajung si la 5 luni Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cu o săptămână înainte de startul Ligii 1, situaţia este în aer la Dinamo. Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Dusan Uhrin a plecat de la echipă nemulţumit de problemele mari cu care se confruntă clubul.

Steliano Filip și Deian Sorescu, cei doi fotbalişti cu salariile la zi de la Dinamo!

În plus, o serie de jucători vor pleca sau au plecat deja de la echipă. Iuliu Mureşan, noul director executiv a declarat pentru FANATIK că Alexandru Răuță, Vlad Achim, Adam Nemec, Paul Anton și Diego Fabbrini vor pleca din cauza restanţelor salariale.

ADVERTISEMENT

În lotul dinamoviştilor, restanţele salariale ajung şi la 5 luni, iar din informaţiile noastre doar doi jucători sunt cu salariile la zi de la Dinamo. Este vorba de Steliano Filip şi Deian Sorescu, cei în care Iuliu Mureşan îşi pune toate speranţele:

Iuliu Mureșan: “Ei sunt spiritul lui Dinamo!”

„Am vorbit cu el (n.r. Deian Sorescu) și e un jucător foarte valoros al lui Dinamo, care are cifre foarte bune. Îl respect foarte mult și i-am spus și lui și lui Steliano Filip că ei sunt spiritul lui Dinamo!

ADVERTISEMENT

Sunt jucători de foarte mare valoare și nu îi las să plece, să se gândească foarte serios. Cred și sper că i-am convins. Am discutat chiar ieri cu ei”, a spus noul director executiv.

Dinamo, fără antrenor, jucători, doctor și preparator fizic!

Nu doar jucătorii şi antrenorul pleacă de la Dinamo. “Câinii” nu au doctor înainte de noul sezon şi nici preparator fizic, George Neagu susţinând că sunt şanse infime să se întoarcă la Săftica, dată fiind situaţia în care se află clubul:

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Liviu Bătineanu, o să avem o discuție și sper să revină. Încercăm să îl convingem, dar avem și alte nume pe listă. E posibil să continue domnul Constantin Tiberiu-Horcea, care a fost în cantonament cu echipa în Turcia”.

Ilie Dumitrescu pune tunurile pe jucători: “Ei nu au nici oferte, ce speră? Să meargă la golf?”

Ilie Dumitrescu s-a declarat dezamăgit de atitudinea jucătorilor de la Dinamo care au refuzat să joace meciurile amicale din intersezon din cauza restanţelor financiare şi a incertitudinii de la echipă:

ADVERTISEMENT

“Într-o săptămână începe campionatul, ei nu au nici oferte, ce speră? Să meargă la golf? Trebuie să înțeleagă că vor fi plătiți la termen în insolvență. Li se va da ceva și din trecut, un procent. Dar, ai siguranța salariului la zi. După care poți demonstra, că dacă ești fotbalist, poți face și performanță.

“Nu o să înțeleg niciodată atitudinea asta legată de antrenament”

Dacă aveau oferte, ei puteau să-și depună memorii demult și erau jucători liberi. Sunt câțiva jucători, Fabbrini, Sorescu, Anton, atractivi pentru alte echipe. Dar, eu nu o să înțeleg niciodată atitudinea asta legată de antrenament.

Te poți accidenta și la 5 contra 2, te poți accidenta și la miuță și la tenis cu piciorul. Trebuie să schimbe atitudinea. De aici vei avea salariul plătit”, a spus Ilie Dumitrescu la Digisport.

Dinamo începe campionatul împotriva celor de la FC Voluntari pe data de 19 iulie, însă deocamdată incertitudinea domnește la club și rămâne de văzut dacă noua conducere va reuși să facă lucrurile să funcționeze.

  • 1.400.000 de euro este cota de piață a lui Deian Sorescu
  • 7.000.000 de euro este datoria estimată a celor de la Dinamo
ADVERTISEMENT