News

Ei sunt cei doi poliţişti care au murit în accidentul groaznic din judeţul Brăila. Ana Maria avea 21 de ani şi lucra de câteva luni în MAI

10.06.2020 | 08:11
Ei sunt cei doi politisti care au murit in accidentul groaznic din judetul Braila Ana Maria avea 21 de ani si lucra de cateva luni in MAI
Ei sunt cei doi poliţişti care au murit în accidentul groaznic din judeţul Brăila. Ana Maria avea 21 de ani şi lucra de câteva luni în MAI. Sursa foto: facebook.com
ADVERTISEMENT

Doi poliţişti au murit într-un accident teribil petrecut marți seară în județul Brăila. Agentul-șef Mihai Bara și agentul Ana Maria Manea nu au mai avut nicio șansă de salvare, după ce mașina lor a fost cuprinsă de flăcări.

Cine sunt cei doi poliţişti care au murit în accidentul groaznic din judeţul Brăila. Ana Maria lucra de câteva luni în MAI

Cei doi angajați din poliție se aflau în patrulare în momentul în care s-a petrecut tragedia. Autospeciala în care se aflau cei a ieşit de pe carosabil şi a luat foc, arzând rapid pe marginea drumului.

ADVERTISEMENT

Agentul Ana Maria Manea, în vârstă de doar 21 de ani, era angajtă de doar câteva luni în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, în timp ce colegul ei, agentul şef Mihai Bara (45 de ani) era un poliţist cu vechime în poliţie.

”În această seară (n.r. marți, 9 iunie), colegii noștri Bara Mihai (45 ani) și Manea Ana Maria (21 ani) din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau la datorie în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, colegul nostru a pierdut controlul “autospecialei”, acele sicrie pe roți de care vă aminteam într-un articol anterior și s-a izbit de un copac, după care mașina a luat foc.

În urma accidentului, colegii noștri din cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, aflați în timpul serviciului, au decedat, (carbonizați). Dumnezeu să-i odihnească în pace”, spun reprezentanții Sindicatului Europol.

ADVERTISEMENT

Ana Maria și Mihai nu au avut nicio șansă de salvare

Din primele informații legate de modul de producere al tragediei, se pare că impactul a fost într-atât de puternic încât cei doi nu au avut nicio șansă de supraviețuire.

Conform debraila.ro, imediat după producerea accidentului, autospeciala de poliție a fost cuprinsă de flăcări intense. Atât agentul șef Bara, cât și agentul Ana Maria Manea, în vârstă de 21 de ani au rămas blocați în mașină.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că au încercat din răsputeri să se salveze din incendiu, cadavrele oamenilor legii au fost găsite carbonizate, lipite de ușa șoferului.

Utilajul de poliție ar fi ars ca o torță până la sosirea pompierilor, astfel încât salvatorii de la pompieri și ambulanță și-au dat seama cu greu, după minute bune de intervenție, că este vorba despre un autoturism al Politiei.

ADVERTISEMENT