ADVERTISEMENT
News

Ei sunt cei doi tineri care au murit loviți de tren de Valentine’s Day. Dragoș și Laura s-au stins într-un accident teribil

Autor: Adrian Baciu | 15.02.2021 | 07:33
Ei sunt cei doi tineri care au murit loviți de tren de Valentine's Day. Dragoș și Laura s-au stins într-un accident teribil
Ei sunt cei doi tineri care au murit loviți de tren de Valentine's Day. Dragoș și Laura s-au stins într-un accident teribil. Sursa foto: colaj Fanatik

Pentru Dragoș și Laura, doi tineri din Moldova, ziua de Valentine’s Day a fost una care avea să le pună capăt vieții. Dragoș și Laura s-au stins într-un accident teribil care a avut loc la Vlădeni, județul Iași.

ADVERTISEMENT

Aflați la bordul unei mașini BMW, cei doi au murit duminică, 14 februarie, după ce autoturismul a fost izbit în plin de un tren la o trecere peste calea ferată din județul din estul țării.

Dragoș Păuceanu, în vârstă de 23 de ani era din Piatra Neamț, iar Laura Nechifor, 25 de ani, provenea din Bârlad, potrivit Ziarul de Iași.

ADVERTISEMENT

Dragoș și Laura sunt cei doi tineri care au murit loviți de tren de Valentine’s Day

Tragedie fără margini chiar de Valentine’s Day produsă în județul Iași. Un autoturism, cu doi tineri la bord, a fost lovit de tren aflat pe ruta Iași – Dorohoi.

Imediat, la locul tragediei a ajuns un elicopter SMURD, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi tineri și au constatat decesul. Autoturismul ar fi fost târât peste 100 de metri pe șinele de cale ferată.

ADVERTISEMENT

Ambii pasageri, Dragoș Păuceanu, în vârstă de 23 de ani din Piatra Neamț și Laura Nechifor, 25 de ani, din Bârlad, au murit. Tragedia a avut loc la ora 15.30 la trecerea de cale ferată de la Vlădeni. Polițiștii au aflat că tânărul își cumpărase mașina cu o zi înainte de producerea tragediei, potrivit Antena 3.

Care a fost cauza producerii tragediei din Iași

Potrivit polițiștilor, șoferul nu a respectat regulile de trecere a căii ferate, iar autoturismul a fost târât aproximativ 150 de metri.

ADVERTISEMENT

Medicii sosiți la fața locului nu au avut ce face pentru salvarea vieții celor doi tineri, care au avut leziuni incompatibile cu viața.

”La faţa locului s-au deplasat 16 subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care intervin cu două autospeciale de stingere a incendiului, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor.

ADVERTISEMENT

S-a deplasat şi un elicopter şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din păcate, persoanele din maşină au fost găsite decedate”, a precizat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!