Life

Ei sunt cei doi tineri care și-au schimbat viața radical. Decizia luată după ce s-au uitat atent la imaginile cu familia

Iată că doi tineri și-au schimbat viața radical în câteva luni de zile. S-au uitat atent la imaginile cu familia, apoi au lua o decizie radicală.
09.07.2024 | 12:51
Ei sunt cei doi tineri care siau schimbat viata radical Decizia luata dupa ce sau uitat atent la imaginile cu familia
Ei sunt cei doi tineri care și-au schimbat viața radical. Sursă foto: Mirror
ADVERTISEMENT

După ce s-au uitat atent la imaginile cu întreaga familie, doi tineri și-au schimbat viața radical. Ce au observat aceștia și ce s-a întâmplat în doar câteva luni de zile? Acum, cuplul este mai fericit ca oricând.

Ei sunt cei doi tineri care și-au schimbat viața radical

Sam Wilmot șu logodnica sa, Sophie Bailey, ambii în vârstă de 27 de ani, au luat o decizie neașteptată. Cei doi tineri și-au schimbat viața radical din toate punctele de vedere după ce s-au uitat atent în fotografiile de Crăciun ale familiei.

ADVERTISEMENT

Ambii parteneri și-au dat seama că a venit momentul să slăbească. Drept urmare, au apelat la un program pe care de altfel l-au și câștigat. Cuplul a reușit să slăbească nu mai puțin de 13 kilograme.

Iar la finalul programului, fericirea a fost atât de mare încât Sam a cerut-o în căsătorie pe Sophie. În cât timp au slăbit cei doi și cum a fost întregul proces? Decizia a fost luată în luna ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Sam a slăbit 8 kilograme, iar logodnica sa 5 kilograme. Cei doi tineri și-au schimbat viața radical și recunosc că nu s-ar mai întoarce în trecut. Încrederea lor a crescut, iar acum ambii parteneri se simt mult mai bine.

„Avem mai multă încredere în noi și suntem mai în formă și mai sănătoși ca niciodată. Să ne căsătorim ar fi fost ceva la care ne-am fi gândit de două ori înainte pentru că ne-am fi ferit de atenție. Acum abia așteptăm să sărbătorim în ziua noastră cea mare”, a spus Sam, conform Mirror.

ADVERTISEMENT
Ei sunt cei doi tineri care și-au schimbat viața radical. Sursă foto: Mirror
Ei sunt cei doi tineri care și-au schimbat viața radical. Sursă foto: Mirror

Ambii parteneri sunt mai fericiți ca oricând

La rândul ei, Sophie, care a slăbit 5 kilograme, spune că i-a plăcut mereu sportul. Pe de altă parte, recunoaște că obiceiurile sale alimentare i-au făcut destul de mult rău, iar asta s-a văzut în timp.

Deși acum cei doi tineri și-au schimbat viața, în trecut, lucrurile erau diferite. Ambii mâncau destul de des în oraș și aveau un stil de viață destul de sedentar, stând în mare parte la birou. Iar așa au apărut și nemulțumirile.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna am fost destul de atletică și sportivă, deși obiceiurile mele alimentare nu erau cele mai bune. Îmi place să joc fotbal, dar când m-am lovit la spate, asta a însemnat că nu am mai putut juca. Acest lucru, împreună cu o slujbă sedentară la birou, m-au făcut să mă îngraș mai repede. 

Și bănuiesc că asta a adus și dureri de spate. Faptul că aveam o nouă relație cu Sam însemna și că mâncam tot timpul în oraș. Am ajuns într-un stadiu în care eram amândoi nemulțumiți de greutatea noastră”, a adăugat aceasta.

Ambii parteneri recunosc că au fost inspirați de familie. După ce au fost mai atenți la imaginile în care apăreau, cei doi tineri parcă nu se mai recunoșteau. Astfel, au decis să facă schimbarea vieții lor pe care nu o regretă deloc.

ADVERTISEMENT