News

Ei sunt cei mai bogați cerșetori din lume. Cum au făcut adevărate averi din mila oamenilor

Topul celor mai bogați cerșetori din lume este condus de un indian. Averi impresionante făcute din cerșit la colțul străzii
10.09.2022 | 10:19
Ei sunt cei mai bogati cersetori din lume Cum au facut adevarate averi din mila oamenilor
Ei sunt cei mai bogați trei cerșetori din lume. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Te-ai întrebat vreodată câți bani poate să câștige un cerșetor? Ei bine, răspunsul te va lăsa fără cuvinte în privința unora. Presa internațională a alcătuit chiar și un top al celor mai bogați oameni care au cerșit la colțul străzii.

Topul celor mai bogați cerșetori

Bharat Jain a intrat în istorie după ce a fost prins de polițiștii indieni. Un obișnuit printre cerșetorii din Mumbai, acesta „muncea” până la 10 ore zilnic. Culmea, nu o făcea deloc degeaba, veniturile lui ajungând la aproape o mie de dolari pe lună, cu mult peste ce reușește să câștige un indian care merge zilnic la serviciu.

ADVERTISEMENT

Bharat avea nu mai puțin de două apartamente în Patel Nagar, în valoare de 901.551 de dolari fiecare. Mai avea și un spațiu pe care îl închiriase unei fabrici. Avea să moară în 2019, în timp ce traversa o cale ferată. Abia atunci au aflat oamenii legii cât de bogat era cerșetorul lor.

Dacă te uitai fără atenție la Eisha nu vedeai altceva decât o cerșetoare banală de pe străzile Arabiei Saudite. Oarbă, femeia a stat peste 50 de ani la cerșit, dar lucrul acesta nu a împiedicat-o să facă o adevărată avere.

ADVERTISEMENT

Și în cazul ei, totul s-a aflat după ce a trecut la cele veșnice. A lăsat câteva sute de mii de euro pentru săraci. Aceasta era și proprietara unei vile de poveste. Casa a fost evaluată la peste zece milioane de dolari.

Simon Wright întregește podiumul cerșetorilor. Polițiștii au descoperit că acesta un apartament de lux poziționat lângă Fulham, o casă cotată la 300.000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, bărbatul a fost arestat și i s-a interzis să mai cerșească. Minunea nu a durat însă mult, Simon întorcându-se destul de repede la obiceiul său.

Curios este că anchetatorii au aflat că Simon Wright câștiga aproximativ 50.000 de lire sterline pe an. Banii îi cheltuia pe un stil de viață aparte, acesta fiind obișnuit cu luxul atunci când pleca de pe străzi.

ADVERTISEMENT
Tags: