Life

Ei sunt cei mai nefericiți câștigători de la loto. Motivul halucinant pentru care nu au putut ridica premiul de 200 de milioane de euro

Din cei mai bucuroși, au ajuns cei mai nefericiți câștigători la loto. Cum a ajuns un cuplu să nu-și poată ridica premiul de 200 de milioane de euro?
23.01.2023 | 22:47
Ei sunt cei mai nefericiti castigatori de la loto Motivul halucinant pentru care nu au putut ridica premiul de 200 de milioane de euro
Ce le-a comunicat loteria celor doi îndragostiti castigatori. Sursa foto: Irish Mirror
ADVERTISEMENT

Un cuplu din Marea Britanie a avut parte de un ghinion colosal. După ce s-a bucurat enorm când a aflat că a câștigat 182 de milioane de lire sterline, mare i-a fost mirarea când i s-a spus că nu poate ridica premiul.

Ghinionul unui cuplu. Cum a câștigat 200 de milioane de euro, dar nu i-a putut ridica

Rachel Kennedy și iubitul ei, Liam McCrohan, originari din Hertfordshire sunt cei care au trecut printr-un astfel de ghinion, în februarie 2021. Cum s-a întâmplat totul?

ADVERTISEMENT

Rachel Kennedy a povestit pentru presa britanică faptul că ea a cumpărat un bilet și a completat ulterior cu 7 numere, care o puteau îmbogăți peste noapte. Biletul a fost extras la categoria jackpot.

Însă, după vestea că a câștigat, tinerei i s-a adus la cunoștință că plata pentru biletul de 2, 50 de lire nu s-a acceptat, din cauza fondurilor insuficiente. Drept urmare, nu i-a mai fost luat în considerare.

ADVERTISEMENT

Rachel și partenerul său nu credeau vreodată că se vor confrunta cu o astfel de tristețe, mai ales că biletul a fost achiziționat automat, așa cum se întâmplă de obicei.

Rachel și iubitul său au încercat să rezolve problema, deoarece și-au făcut și planuri mărețe cu cei aproape 200 de milioane de euro. În zadar, însă, nu le-a rămas decât să accepte situația.

ADVERTISEMENT

”L-am sunat pe iubitul meu Liam și pe mama cu video și nici nu le venea să creadă. Am sunat la numărul crezând că am câștigat 182 de milioane de lire sterline și mi-au spus: Da, ai numerele potrivite, dar nu aveai fonduri suficiente în contul tău pentru plata biletului, așa că de fapt nu ai câştigat”,  a povestit tânăra.

Liam a mărturisit că visa ca el și iubita sa să-și cumpere o casă și o mașină de lux cu banii.

ADVERTISEMENT

”(Rachel) a fost destul de relaxată în privința asta. Eu am fost absolut zdrobit când l-am auzit pe bărbatul de la telefon spunând că de fapt nu am cumpărat biletul. Îmi imaginam deja casa visurilor noastre și mașina visurilor”, a declarat și partenerul câștigătoarei ghinioniste.

Ce spun angajații loteriei

Reprezentanții loteriei dau acum din umeri. Ei au îndemnat-o pe Rachel să-și mai încerce norocul și data viitoare, dar să fie mai atentă.

”Suntem la curent cu povestea lui Rachel și sperăm că va cumpăra un bilet pentru următoarea mare extragere. Mult noroc la extragerile viitoare”, au comunicat angajații Loteriei din Hertfordshire.

ADVERTISEMENT