Fotbal intern

Ei sunt cei patru jucători transferați de CFR Cluj! „Se vor prezenta la reunire”. EXCLUSIV

09.06.2019 | 00:12
Ei sunt cei patru jucători transferați de CFR Cluj! „Se vor prezenta la reunire”. EXCLUSIV
Ei sunt cei patru jucători transferați de CFR Cluj

CFR Cluj, campioana României în sezonul 2018/19, se reunește duminică, iar Dan Petrescu a dezvăluit că patru jucători transferați recent se vor alătura lotului condus de el. FANATIK vă prezintă în continuare numele celor patru fotbaliști luați de CFR Cluj. 

Ei sunt cei patru jucători transferați de CFR Cluj

Jucătorii în cauză sunt Luis Aurelio, Mario Rondon, Andrei Burcă și Kevin Boli. Dacă primii trei reprezintă noutăți, cel de-al patrulea a revenit la CFR încă din iarnă, acum încercându-se prelungirea împrumutului său din China.

FANATIK a anunțat transferul lui Aurelio la CFR Cluj din 28 mai, jucătorul în vârstă de 30 de ani urmând să încaseze în Gruia un salariu lunar de 10.000 de euro. Campioana l-a transferat de la Gaz Metan și pe atacantul Mario Rondon, care era dorit la un moment dat și de Mircea Rednic la Dinamo.

Andrei Burcă, de la FC Botoșani, este un transfer de ultim moment realizat de CFR Cluj, impresarul jucătorului confirmând sâmbătă mutarea pentru FANATIK.  Chiar dacă se va prezenta la reunire, împrumutul lui Kevin Boli de la Guizhou pentru o perioadă de încă șase luni nu este definitivat. Totuși, Dan Petrescu vrea să-l țină cu orice preț pe fundașul ivorian, astfel că prelungirea împrumutului are toate șansele să se realizeze oficial în următoarele zile.

Kevin Boli va fi imprumutat la CFR Cluj pentru alte sase luni
Kevin Boli va fi imprumutat la CFR Cluj pentru alte sase luni

“Patru jucători o să fie luni la reunire, iar în cantonament o să mai vină încă trei. Trebuie să mai luăm cel puțin doi U21 pe care încă nu i-am gasit. Trebuie să-i mai căutăm. Am avut oferte, dar am vorbit cel mai mult cu președintele clubului, cu Marian Copilu. Am stat câte 2-3 ore pe zi, să facem transferurile de care avem nevoie”, a spus Petrescu.

CFR Cluj va pleca în cantonament în Austria marți dimineața. Campioana României își află adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor pe 18 iunie, prima manșă fiind programată pe 9-10 iulie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri