Life

Ei sunt concurenții Puterea Dragostei, sezonul 3. Surprize la Kanal D – Foto

27.07.2020 | 14:29
Ei sunt concurentii Puterea Dragostei sezonul 3 Surprize la Kanal D  Foto
Cristina Dorobanțu prezintă Puterea Dragostei sezonul 3, în locul Andreei Mantea
ADVERTISEMENT

Nici nu s-a încheiat bine sezonul 2 din show-ul matrimonial „Puterea Dragostei” că deja s-a dat startul pentru sezonul următor. Prezentat de fosta finalistă „Bravo, ai stil!”, Cristina Mihaela Dorobanțu, sezonul acesta se anunță a fi unul pe măsură.

Șapte femei și bărbați au ajuns deja în casa emisiunii de la Kanal D, show-ul filmându-se în continuare în Turcia, la fel ca și până acum.

ADVERTISEMENT

Noii concurenți abia așteaptă să-și întâlnească sufletul pereche, mai ales că ultimele două sezoane au venit cu o nuntă și un bebeluș în rândul foștilor participanți.

Cine sunt concurenții din sezonul 3 de la Puterea Dragostei

Fetele care au intrat în competiția de la Kanal D sunt Mariana, Mona, Mădălina, Andrada, Alexandra, Adriana și Ale, în timp ce băieții care au plecat în Turcia în căutarea jumătății sunt David, Akebono, Mihai, George, Paul, Nicos și Cristian.

ADVERTISEMENT

Adriana și Alexandra sunt surori și vin din Vaslui, dar locuiesc în București. Prima l-a descris pe bărbatul perfect ca fiind înalt, brunet, bine lucrat și frumos, în timp ce Alexandra este divorțată și are o fetiță.

Bacosca Bică Maria Elena (Alexandra), 26 de ani, din Vaslui
Bacosca Bică Maria Elena (Alexandra), 26 de ani, din Vaslui. Sursa foto: Instagram.com

„Dragul meu, abia aștept să vină momentul în care să ne cunoaștem și să fim împreună!”, i-a transmis Adriana viitorului ei iubit.

ADVERTISEMENT
Beatrice Adriana Cărare, 23 de ani, sora Alexandrei
Beatrice Adriana Cărare, 23 de ani, sora Alexandrei. Sursa foto: Instagram.com

Ale spune despre ea că este o fire calmă și ambițioasă. Tânăra și-a propus să stea până la finalul competiției. Ea vrea să demonstreze că dragostea adevărată există și nu este doar în povești.

Alexandra Ruse, alintată de prieteni Ale, 26 de ani, Constanța
Alexandra Ruse, alintată de prieteni Ale, 26 de ani, Constanța. Sursa foto: Instagram.com

Mona a fost căsătorită și are un copil în vârstă de 8 anișori. Ea a venit în competiția de la Kanal D pentru a pleca acasă cu un bărbat căruia micuțul ei să îi spună „tati”.

ADVERTISEMENT
State Lavinia Cristina, Mona pentru cunoscuți, 28 de ani
State Lavinia Cristina, Mona pentru cunoscuți, 28 de ani. Sursa foto: Instagram.com

Andrada este puternică, ambițioasă, dar și orgolioasă. Ea își dorește un partener care să-i fie loial și să o respecte. Locuiește în Italia unde lucrează ca hairstylist.

Andrada Marina Raduta, 21 de ani, locuieste în Italia
Andrada Marina Raduta, 21 de ani. Sursa foto: Instagram.com

Mădălina își dorește un bărbat care are cei 7 ani de acasă. Tânăra în vârstă de 24 de ani a mărturisit că nu va accepta niciodată minciuna și trădarea din partea partenerului de viață.

Mădălina Elena Aștefănoai, 24 de ani, Italia
Mădălina Elena Aștefănoai, 24 de ani, Italia. Sursa foto: Instagram.com

Mariana a venit cu gândul de a găsi un bărbat mai mare decât ea care să-i fie fidel. Tânăra din Republica Moldova este o fire puternică, atuu care speră să o ajute să-și găsească jumătatea.

Mariana Darilenco, 26 de ani, Republica Moldova, cosmetician
Mariana Darilenco, 26 de ani, Republica Moldova, cosmetician. Sursa foto: Instagram.com

Fratele Biancăi Comănici, concurent în noul sezon Puterea Dragostei

Una dintre surprizele sezonului cu numărul 3 din show-ul matrimonial „Puterea Dragostei” este chiar fratele câștigătoarei de duminică, 26 iulie, Bianca Comănici. Cristian spune că vrea să iasă din umbra surorii sale. El nu se uită la aspectul fizic al unei fete și spune că este greu de convins pe plan intelectual.
Cristian Comănici
Cristian Comănici. Sursa foto: Instagram.com
Nicos este un alt concurent din casa „Puterea Dragostei”. De profesie cântăreț de muzică rap, bărbatul a mai fost însurat și are o poveste de viață foarte tristă. Concurentul a mărturisit că a fost dat la căminul de copii pe când avea 12 ani, alături de el fiind numai figura paternă.
Nicos
Nicos. Sursa foto: Instagram.com

Paul este de părere că o relație de iubire presupune sacrificii și multe compromisuri. Nu-și dorește o fată perfectă, ci una care să-i fie loială și lângă care să se simtă în siguranță.

Paul
Paul. Sursa foto: Instagram.com
George este fotbalist de profesie, dar a fost nevoit să stea departe de teren din cauza unui accident. Sigur pe el, concurentul își dorește să prindă finala show-ului matrimonial.
George
George. Sursa foto: Instagram.com

Mihai are 20 de ani, este barman și locuiește de ani buni în Germania. Tânărul caută la viitoarea parteneră de viață lucruri care să-i schimbe felul de a percepe femeile.

Mihai
Mihai. Sursa foto: Instagram.com

Akebono, pe numele real Claudiu Alexandru Laurențiu, caută o femeie fidelă care să nu mintă, să nu înșele, dar mai ales să aibă dragoste și respect de oferit.

Akebono
Akebono. Sursa foto: Instagram.com

David este dornic să-și găsească jumătatea care ar trebui să fie precum plaja din Cuba: frumoasă, fierbinte și plină de energie.

David
David. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT