Cooking show-ul de la Pro TV, moderat de frumoasa Gina Pistol, se apropie cu pași repezi de încheiere. Au fost aleși deja finaliștii de la MasterChef România. Aceștia se luptă pentru un premiu de 75.000 de euro.
MasterChef România a revenit după o pauză lungă pe micile ecrane, pe 10 septembrie 2024, și deja finala este aproape. Emisiunea culinară, prezentată de soția lui Smiley, i-a desemnat pe finaliștii care concurează pentru un trofeu valoros.
Producătorii de la Pro TV au pus la dispoziția finalistului un premiu care se ridică la suma de 75.000 de euro. Au mai rămas doar trei participanți, după ce săptămâna aceasta au fost eliminați mai mulți candidați.
În marea finală lupta se dă între Georgiana Ene, Sebi Dascălu și Gabriel Șerban, relatează click.ro. În semifinală ultimii concurenți au trecut prin mai multe probe. Una dintre acestea a constat în viteză, în timp ce alta a fost realizarea unui fel principal de top.
De asemenea, semifinaliștii de la MasterChef România au trebuit să pregătească un desert. Competiția a fost una acerbă, aspect care s-a văzut în rezultatele pe care jurații de la Pro TV le-au avut pentru concurenți.
Georgina Ene, concurenta care se numără printre cei trei finaliști de la MasterChef România, este cea care a deschis sezonul actual. Aceasta a venit tocmai din Barcelona, unde locuiește de 8 ani. Este originară din Slatina, județul Olt, dar de la 2 ani a crescut în București.
Participanta este Sales Manager. S-a prezentat în fața chefilor cu gazpacho cu pepene galben și ceviche de ton. Se declară o persoană ambițioasă și perfecționistă, dar și o luptătoare pentru că a învins cancerul.
În cadrul emisiunii a mărturisit că visează să aibă propriul restaurant, un Chef’s Counter cu minim o stea Michelin. Sebastian Dascălu are 25 de ani și s-a născut în satul Ion Creangă, de lângă Roman. Înainte de a deveni antreprenor, a munci în Italia.
Al treilea finalist, Gabriel Șerban, este bancher, dar are o pasiune aparte pentru gătit. Concurentul de la MasterChef România este convins că își va deschide propriul bistro în viitorul apropiat, mai ales că a investit foarte mult în aparatele pe care le are în casă.