Life

Ei sunt finaliștii Survivor România 2023. Luptă teribilă în Dominicană pentru premiul de 100 de mii de euro. Ce surprize pregătește Pro TV-ul

Ei sunt finaliștii Survivor România 2023. Se anunță o luptă aprigă în Republica Dominicană, mai ales că vorbim despre un premiu de 100.000 de euro!
24.05.2023 | 00:00
Ei sunt finalistii Survivor Romania 2023 Lupta teribila in Dominicana pentru premiul de 100 de mii de euro Ce surprize pregateste Pro TVul
Ei sunt finaliștii Survivor România 2023. Foto: . Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan, Alexandra Ciomag. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Ei sunt finaliștii Survivor România 2023. Aceștia trebuie să se lupte pentru a obține premiul imens pus la bătaie de Pro TV, anume 100.000 de euro!

Ei sunt finaliștii Survivor România 2023. Cei trei concurenți rămași luptă pentru 100.000 de euro

S-au ales finaliștii de la Survivor România 2023. Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan sunt marii finaliști. Alexandra Ciomag a părăsit competiția, iar mâine are loc finala Survivor, de la 20:30, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Ei se vor lupta pentru marele premiu, iar lupta se anunță a fi una teribilă. La Pro TV, ultimul consiliu va fi tot live.  În cadrul acestuia vom afla și care este numele marelui câștigător, care pleacă acasă mai bogat cu 100.000 de euro.

Pe lângă acesta, concurentul va mai primi și „salariul” din Dominicană. Aceasta este remunerația pentru cele 22 de săptămâni petrecute departe de casă.

ADVERTISEMENT

Lupta se anunță a fi „epică”, așa cum a descris-o prezentatorul Dan Pavel. Ea este și cea mai importantă a sezonului, pentru că culminează eforturile concurenților de pe traseu și din camp.

„Mâine seara consiliu live, consiliul final. Vom afla cine este marele câștigător. În finală va fi o luptă epică pentru respectul unei țări întregi și pentru un premiu de 100.000 de euro! Cea mai importantă luptă a sezonului”, a spus Dan Pavel.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ciomag a plecat acasă înainte de finală Survivor România 2023

Alexandra Ciomag a plecat acasă în semifinală, chiar înainte de a avea șansa de face parte dintre finaliștii Survivor România 2023, ca ultima Războnică. Alexandra Ciomag a primit vestea că părăsește competiția, primind cele mai puține voturi din partea celor de acasă.

Aceasta s-a îmbrățișat cu finaliștii Survivior România 2023, după ce prezentatorul Dan Pavel i-a stins flacăra. Desigur, ea le-a spus și câteva cuvinte înainte de a pleca spre România.

ADVERTISEMENT

„Sunteți așa norocoși că ați ajuns că ați ajuns în finală. Mai ales tu (n.r către Carmen Grebenișan) că ești fată printre doi băieți”, a spus aceasta.

Sunt emoții mari pentru cei trei finaliști Survivor România 2023. Toți trei au acum ceva în comun. Faptul că vor să câștige premiul cel mare și că nu s-ar fi așteptat să ajungă așa departe în competiție.

ADVERTISEMENT
Tags: